Winner 2015

Uitslag nominatie Esmée Donkers – FEI Awards

Afgelopen dinsdag werden in de Manama, Bahrein de FEI Awards uitgereikt in verschillende categorieën. Een daarvan was de award voor Longines Rising star, waarvoor een pupil van Tineke Bartels was genomineerd, namelijk Esmée Donkers! Zij won dit jaar tweemaal individueel goud op het EK dressuur Young Riders in Fontainebleau (FR) waardoor zij Europees Kampioen werd.

Esmée wat ontzettend blij met haar nominatie en heeft erg veel berichten ontvangen van haar achterban. “Ten eerste wil ik meegeven dat ik het écht fantastisch vind dat ik zo veel ontzettend leuke en meelevende berichten heb gekregen over mijn nominatie. Zo hartverwarmend!”

“Ik heb echt heel veel stemmen ontvangen, waar ik iedereen voor wil bedanken. Helaas heb ik de FEI Award voor Rising Star niet gewonnen. Mijn hartelijke felicitaties aan de winnaar Victor Levecque!” De uitslag werd als volgt bepaald: 50% door twee juryleden van de FEI en 50% door de stemmen.

Ben je benieuwd of deze geweldige amazone volgend jaar weer een clinic geeft op Horse Event? Houd de website goed in de gaten en kom erachter of jij Esmée volgend jaar (opnieuw) in levende lijve op Horse Event mag bewonderen. Vanaf 1 juni zijn de kaarten beschikbaar en profiteer je van €3,- voorverkoopkorting.