Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

HAVENS Paardenvoeders

HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze voedingsproducten. Vandaag de dag kunnen wij met trots een ruim en veelzijdig assortiment aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen. Deze producten zijn in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar. Je kunt gerust zeggen dat HAVENS Paardenvoeders zich heeft bewezen in de praktijk. Menig internationale topruiter – onder andere Jeroen Dubbeldam – heeft er fantastische prijzen mee behaald.

 

De producten van HAVENS Paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen. Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminering etc.

 

Het HAVENS assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder type paard of pony en ieder belastingniveau een passend voer te vinden is. Daarnaast is er speciaal voer ontwikkeld voor paarden met een gevoelige maag of maagzweren, voor dragende en zogende merries, voor veulens en ander speciaalvoer. Wil je een voer zonder haver, een voer zonder melasse (suikers), of een voer met extra dinkelspelt: ook dán kun je bij HAVENS terecht.

  Contact HAVENS paardenvoeders Postbus 1 5820 AA Vierlingsbeek 0478-638238 info@havens.nl www.paardenvoeders.nl

HAVENS Paardenvoeders

HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze voedingsproducten. Vandaag de dag kunnen wij met trots een ruim en veelzijdig assortiment aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen. Deze producten zijn in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar. Je kunt gerust zeggen dat HAVENS Paardenvoeders zich heeft bewezen in de praktijk. Menig internationale topruiter – onder andere Jeroen Dubbeldam – heeft er fantastische prijzen mee behaald. De producten van HAVENS Paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen. Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminering etc.
  Contact HAVENS paardenvoeders Postbus 1 5820 AA Vierlingsbeek 0478-638238 info@havens.nl www.paardenvoeders.nl