fbpx

Aeres Barneveld

De beste hippische opleidingen vind je bij Aeres Barneveld!

 

Al jaren zijn wij als kennisinstituut op het gebied van paardensport- en houderij vertegenwoordigd op Horse event. Je kent ons als hoofdsponsor van de Sport Piste en onze mbo studenten zijn altijd volop in de weer en zichtbaar in de ondersteuning van de organisatie.

 

Studenten van de mbo opleiding Paardensport- en houderij ondersteunen Horse event als onderdeel van hun ‘Gastvrij optreden’ opdracht. De hippische professionals in opleiding zijn onder andere zichtbaar bij de ontvangst, bij de diverse pistes en natuurlijk op de stand. Wij vinden het belangrijk dat de studenten vaardigheden als gastvrij verwelkomen, presenteren en rondleiden goed onder de knie krijgen.

 

Ook dit jaar ontmoeten wij onze bezoekers op onze stand, direct gelegen aan de Sport Piste (onder het VIP deck). Een van de aantrekkelijke activiteiten daarbij is de Zit & Houding analyse op de jokers. Verder zijn er diverse workshops en clinics in de Paddock op het onderwijsplein. Ook is er extra aandacht voor het ambachtelijke vak van hoefsmeden.

 

Meer weten over ons cursusaanbod? www.aerestrainingcentre-barneveld.nl. Interesse in de mbo-opleiding? www.aeresmbo-barneveld.nl

 

Contact Aeres MBO Barneveld Barnseweg 3 3771 RN Barneveld 088-0206100 mbo.barneveld@aeres.nl www.aeresmbo-barneveld.nl