fbpx

Release van dé nieuwe namen voor Horse Event

We vroegen jullie, onze trouwe fans, om hulp bij het vinden van twee nieuwe namen via onze social media kanalen. Na lang nadenken, wikken en wegen, is het zover. We hebben de nieuwe namen voor de twee weekenden van Horse Event! Met trots presenteren we: Horse Event Youth (10 en 11 september) en Horse Event Pro (17 en 18 september).

 

Horse Event organiseert dit jaar alweer de 19e editie. Waar de afgelopen twee jaar het event moest worden geannuleerd wegens de coronapandemie, komt het evenement wat volledig in het teken staat van de paardenwereld terug, en hoe! Er is het besluit genomen om niet 1, maar 2 weekenden volledig in het teken te zetten van de paardenwereld in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

 

We trappen 10 en 11 september af met Horse Event Youth. Hét evenement voor de jeugdige paardenfans. Zij worden getrakteerd op optredens van hun grote idolen zoals Britt Dekker en Jesse Drent en komen alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics.

 

In het 2e weekend, op 17 en 18 september, vindt Horse Event Pro plaats. Hier gaan we terug naar het educatieve evenement dat 19 jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. De fanatieke paardensporter kan in dit weekend hun hart ophalen! Op Horse Event Pro ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van bekende (inter)nationale amazones en trainers. Ook is er dagelijks een gave show als afsluiter!

 

Komende periode zoomen we in op het programma van beide evenementen, welke we medio juni bekend maken. De kaartverkoop start op 1 juli. Wil je nu als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom Horse Event 2022? Zorg dan dat je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief en ontvang als member van de Horse Event Club als eerste alle informatie!

 

Ps: heb jij nog een ticket van voorgaande editie? Je krijgt medio juni de mogelijkheid om je tickets om te zetten naar deze editie. Je wordt daarover vanzelf geïnformeerd vanuit Ticketpoint. Voor verdere vragen over je tickets, kun je direct contact opnemen met Ticketpoint (telefoonnummer: 0900-9000 8000 of mail naar klantenservice@ticketpoint.nl). Eerdere of andere verzoeken omtrent je tickets kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.