fbpx

KNHS Young Leaders zetten zich in voor Stichting Paard Verbindt tijdens Horse Event.

Tijdens Horse Event Pro en Horse Event Youth hebben de KNHS Young Leaders zich ingezet voor de stichting Paard Verbindt. Na twee geannuleerde edities, was het enthousiasme dit jaar des te groter. De activiteiten die de Young Leaders tijdens Horse Event organiseerden, waren dan ook erg succesvol.

 

De KNHS Young Leaders volgen het traject ‘Geef de jeugd een stem’, dat de KNHS organiseert voor leden tussen 16 en 26 jaar die hun bestuurs- en/of organisatie skills verder willen ontwikkelen. Hierbij ontwikkelen ze zich onder andere op het gebied van organiseren, samenwerken, budgetteren, plannen en het maken van sponsorafspraken. Voorafgaand aan Horse Event is er een tweedaagse theorie- en brainstormfase geweest op Academy Bartels onder leiding van Gijs Bartels, organisator van Horse Event.

 

De stichting Paard Verbindt presenteerde zich in demo’s waaraan onder andere bestuursleden prinses Margarita de Bourbon de Parma en Yteke Elte, para-amazone Esra de Ruiter en amazone Dana van Lierop hun medewerking verleenden. Ook konden bezoekers prijzen winnen in een loterij waarvan de opbrengst ging naar onderzoek naar wat paardencoaching voor (ex)kankerpatiënten kan betekenen.

 

Wil je meer weten over Stichting Paard Verbindt : Stichting Paard Verbindt | Paarden | Mentale | Gezondheid

Wil je meer weten over KNHS Geef de jeugd een stem: YLP: Geef de jeugd een stem – KNHS