Horse Event paardenevenement

Eerste clinicgevers Horse Event 2021 zijn bekend!

Wat hebben we lang moeten wachten met zijn allen, maar wat is het fijn dat er eindelijk positief nieuws is. Waar we vorig jaar met pijn ons in ons hart Horse Event moesten annuleren, komen we dit jaar beter dan ooit terug met twee weekenden vol interessante, leerzame en leuke shows en demo’s van nationale en internationale professionals. Extra leuk, vandaag maken we eerste clinicgevers bekend! Bekijk dus snel wanneer jouw favoriete ruiter of trainer aanwezig is en noteer deze datum alvast in je agenda!

Ontmoet al jouw favoriete influencers op 11 en 12 september

Ben jij fan van Britt Dekker, Jesse Drent, Kristy Snepvangers of Alizee Froment? In het eerste weekend van Horse Event kun je ze allemaal bewonderen tijdens verschillende shows en demo’s. Ontmoet Britt bij de Paardenpraat Stage of leer van Kristy hoe jij als dressuurruiter jezelf in één minuut omtovert tot eventingruiter. Ook Fenna van Dam (Hoefwijzer), Bianca Schoenmakers, Annemarie van der Toorn en Jesse Drent zijn er dit weekend bij, zodat jij een weekend lang kan genieten van de mooiste paarden.

Alles over trainingsleer, communicatie en doelen bereiken
In het tweede weekend gaan we dieper in op trainingsmethodes, het communiceren met je paard en het bereiken van verschillende doelen. Zo neemt Featherlight Horsemanship je mee in hun unieke, op de behoefte van het paard gerichte, trainingsmethode, krijg je van Bastiaan de Recht en de Arckelhoeve een clinic over ruiterfitheid én leert Albert Voorn jou de dressuurmatige basis voor jouw springpaard.

Steeds meer clinicgevers bekend
Komende weken wordt de lijst met clinicgevers verder aangevuld. Eind juni zal ook het tijdschema volgen, waardoor je al voor de start van de kaartverkoop kunt beslissen welk weekend en welke dag het beste aansluit bij jouw wensen. Vanaf 1 juli is het mogelijk om tickets te bestellen.