Jesse Drent (2)

Jesse Drent

Jesse Drent heeft samen met Eva RoemaatNalanta’ opgericht. Hier staan het welzijn, de samenwerking, positiviteit en de blijdschap van het paard staan voorop.

Jesse (24) is op achtjarige leeftijd begonnen met paardrijden. Hij kreeg zijn eerste pony Andorra, een temperamentvolle NRPS-pony die voor 87,5% Arabier is, toen hij twaalf jaar was. Omdat het niet allemaal gemakkelijk ging, besloot hij dat hij paarden beter wilde leren begrijpen. In 2010 is hij begonnen met vrijheidsdressuur en natuurlijk dresseren.

Daarnaast doet hij mee aan dressuur- en springwedstrijden en houdt hij van een bosrit. Doordat hij veel verschillende soorten paarden en pony’s mag trainen heeft hij veel kennis opgedaan. Omdat hij deze opgedane kennis graag deelt geeft hij samen met Eva Roemaat demonstraties en instructie. Tevens heeft Jesse het boek ‘Passie voor paarden’ geschreven dat is gepubliceerd in september 2015. Samen met Eva Roemaat heeft hij het boek ‘Handboek vrijheidsdressuur’ geschreven, dat is uitgekomen in september 2016. Jesses nieuwe boek ‘Bitloos rijden’ komt uit op 10 september 2019.

Jesse is aanwezig op vrijdag, zaterdag en zondag.