IMG_4831-Dinja van Liere CLinic-HEADER

Dinja van Liere

Dinja van Liere is zeer jong begonnen met paardrijden op de manege, namelijk op 6-jarige leeftijd. Toen ze nog pony’s reed heeft ze ook kennisgemaakt met het springen, maar haar focus ligt al langere tijd op dressuur. En niet geheel onverdienstelijk! In 2011 is ze in dienst getreden bij Stal Hexagon en vanuit hier nam haar carrière een vogelvlucht en kent ze vele successen.

In 2018 is Dinja een nieuw avontuur gestart en investeert ze met een partner in talentvolle paarden voor zowel de sport als de handel. Tot voor kort reed ze alleen paarden voor eigenaren, maar door deze samenwerking kan ze nu zelf beslissen of ze het paard aanhoudt of verkoopt.

Haar eerste aanwinst was MSJ Now She’s Mine (v. Negro). Een merrieveulen uit de moeder van Capri Sonne (v. Rhodium) die ook de moeder is van de succesvolle hengst Independent Little Me (v. Uno Don Diego).

Met drie dikke overwinningen en drie scores boven de 70 procent hadden de Subtopdebuten tijdens het NK van Dinja van Liere met Geniaal (v. Vivaldi) en Hartsuijker (v. Johnson) niet beter kunnen verlopen. Op de Subtopwedstrijd vandaag in Heeswijk-Dinther liep de KWPN-hengst Geniaal in zijn eerste Prix St. Georges naar 70,956%. Het eerste optreden in het ZZ-Zwaar van Hartsuijker werd beloond met 70,643% en 71,429%.

Dinja is aanwezig op vrijdag en zaterdag.