Bianca Schoenmakers

Bianca Schoenmakers

Na haar succesvolle carrière als internationaal springamazone kondigde Bianca Schoenmakers in januari aan dat ze haar tijd niet meer fulltime in het zadel zou doorbrengen. Ze wilde zich meer gaan focussen op haar werk binnen de hippische sector.

Bianca was ruim zeventien jaar werkzaam bij paardenfokker en –handelaar Hans Dings in het Brabantse Heeze. Ze haalde verschillende nationale en internationale titels op het hoogste niveau. Onder andere op de Grote Prijzen van CSI2* in Neeroeteren en CSI2* in Samorin behaalde ze de eerste plaats met haar paard Anastacia HDH.

Nu wil ze zich concentreren op haar werk binnen de paardenwereld, naar eigen zeggen in de breedste zin van het woord. Met het geven van clinics en lessen,… blijft ze een actieve naam binnen de paardensport.

 

 

Bianca is ook erg actief op Facebook en Instagram, waar veel mensen haar zullen kennen van ‘de jumpfie: een selfie tijdens het springen. Bianca vindt dat mensen niet moeten vergeten dat ze paardrijden voor hun plezier. Daarom daagde ze iedereen uit om ook eens een jumpfie te maken en vooral lol te maken tijdens het rijden.

Bianca Schoenmakers zal aanwezig zijn op Horse Event en diverse clinics verzorgen op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september 2020.