fbpx

One Switch

One Switch is specialist in ruitervitaliteit, ofwel de fysieke en mentale fitheid van de ruiter. Ze bieden zowel trainingen als opleidingen aan op dit gebied. One Switch streeft naar een paardensport met bewuste en vitale ruiters die daardoor optimaal kunnen samenwerken met hun paarden. Hun diensten zijn voor jong en oud, prof en recreatie ruiter.

 

One Switch geeft ze clinic samen met Manon van Lin. Manon is een enthousiaste instructrice met al ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van ruiters in hun eerste paardrijles tot aan ZZ-dressuur. Naast instructie biedt zij ook Flexchair training, Ruitervitaal training en wedstrijdcaching aan. Ze heeft een grote passie voor de sport en weet met haar positieve en no-nonsense aanpak ruiters te motiveren en enthousiasmeren. Zo laat ze de ruiter ervaren dat prestatie én plezier hand in hand kunnen gaan.

 

Wat kun je verwachten van One Switch?

Pro clinic:

Tijdens de clinic zullen ze in samenwerking met instructrice en flexchair specialist Manon van Lin in gaan op veel voorkomende compensaties bij de ruiter. De clinic wordt afgetrapt met een korte “warming-up” waarbij je zelf ook mee kunt doen! Vervolgens zal Manon vertellen wat zij ziet bij de ruiter in de ring en Janneke zal daarbij aanvullende tips geven over hoe de ruiter dit op de grond aan kan pakken met doelgerichte oefeningen. De clinic wordt afgesloten met wat tips over het werken aan je mindset en mentale veerkracht als ruiter. Een veelzijdige inhoud dus!

 

Youth clinic:

Tijdens de clinic zullen ze in samenwerking met instructrice en flexchair specialist Manon van Lin in gaan op veel voorkomende compensaties bij de ruiter. De clinic wordt afgetrapt met een korte “warming-up” waarbij je zelf ook lekker mee kunt doen! Vervolgens zal Manon vertellen wat zij ziet bij de ruiter in de ring en Janneke zal daarbij aanvullende tips geven over hoe de ruiter dit op de grond aan kan pakken met doelgerichte oefeningen. Daarnaast geeft Janneke twee tips om ontspannen en rustig te blijven te paard, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden of een clinic!

 

Amy Bax:

Amy zal aan de clinic  deelnemen met Pony Pleun EPJ (his royal badnes x don Cremello du Boise). De moeder van deze pony heeft Amy in de klasse Z2 gereden en is nu drachtig en krijgt 2025 een veulen.

Pleun is 4 jarige super lieve pony , afgelopen jaar een veulen gehad en sinds 3 maanden in training bij Amy. Het doel is deze jonge pony op te leiden naar een hoger niveau en aankomde indoor in de klasse L te starten.

 

Olivia Thomas:

Olivia (17) zal aan de clinic deelnemen met Jonkers’ Jort. Jonkers’ Jort is een 14 jarige Welsh pony. Zijn vader is Klein Roderijs Cocktail. Olivia vormt sinds 5 jaar een combinatie met hem en samen hebben ze al vele mooie resultaten behaald op zowel de Brabantse als de Nederlandse Kampioenschappen. Ze rijden in de klasse Z2 dressuur en zijn ook internationaal gestart. Olivia vindt het heel leuk om samen met Jort mee te mogen rijden in deze clinic.

 

Foto’s: Paard & Picture