fbpx

Eliane van Schaik

Eliane van Schaik is een gepassioneerde fotograaf en paardenliefhebber met meer dan 12 jaar ervaring. Eliane heeft zich gespecialiseerd in romantische paardenfotografie, waarbij ze de unieke band tussen mens en paard vastlegt. Haar werk resulteert in waardevolle, tijdloze herinneringen die gekoesterd worden door de mensen die ze fotografeert. Wat Eliane drijft, is de vreugde en dankbaarheid die mensen ervaren wanneer ze een diepere connectie met hun paard in haar foto’s zien.

 

Eliane’s inspiratie komt voort uit het helpen van anderen om hun eigen creatieve visie te ontdekken en te ontwikkelen. Ze haalt veel voldoening uit het begeleiden van fotografen op hun weg naar verbetering en het ontwikkelen van een authentieke fotografiestijl. Haar expertise is onder andere te zien in het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ op RTL, haar deelname aan ‘Liefde voor Paarden’, en haar fotografie handboek dat verkrijgbaar is bij de grootste paardenwinkels. Dit jaar zal Eliane opnieuw een clinic geven op het grootste paardenevenement van Nederland, Horse Event.

 

Wat kun je verwachten van Eliane?

Tijdens haar clinic op de zaterdag van Horse Event Pro in de Recreatie Piste zal Eliane de do’s en don’ts van paardenfotografie behandelen. Ze laat zien hoe je het beste uit je camera en je omgeving haalt, hoe je het paard op zijn gemak stelt en hoe je die perfecte foto kunt maken. Er zal ook met twee echte paarden gewerkt worden, zodat je praktische ervaring kunt opdoen en direct feedback kunt krijgen.

 

Kom vooral langs om te leren hoe je niet alleen technische vaardigheden kunt verbeteren, maar ook hoe je de emotie en connectie in je foto’s kunt vastleggen. Deze clinic is een unieke kans om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en praktische tips te krijgen van een ervaren professional. Eliane kijkt ernaar uit om haar kennis en passie met jullie te delen en jullie te helpen groeien in jullie fotografie!