fbpx

Doe mee aan onze neckrope wedstrijd!

Op zondagmiddag 15 september tijdens Horse Event Pro staat er een spannende neckrope-wedstrijd op het programma. Jij kunt meedoen! Is neckrope rijden jouw passie? Altijd al willen rijden op Horse Event en wil je feedback van reserve-wereldkampioene bitloos rijden Daantje Bos? Dit is jouw kans! Meld je nu aan.

 

De wedstrijd vindt plaats op zondag 15 september van 15.45 tot 16.45 uur in de Recreatie Piste. Direct daarna is de prijsuitreiking (zonder paard). De proef rij je in een 20 x 40 meter baan. Reserve-wereldkampioene bitloos rijden Daantje Bos beoordeelt jouw rit. Bekijk de proef. 

 

De baan van Horse Event kan uitdagend zijn voor paarden. Voor jouw veiligheid rijd je eerst met hoofdstel een rondje door de baan. Laat zien dat je van galop naar stap kunt terugkeren met een lange teugel. Pas daarna doe je het hoofdstel af.

 

Er is plaats voor 8 deelnemers. Daantje Bos selecteert op basis van jouw motivatie en filmpje. Stuur je filmpje als YouTube- of WeTransfer-link mee. Aanmelden kan tot 16 augustus. Je hoort daarna snel of je geselecteerd bent.

 

Er zijn geen inschrijfkosten. Geselecteerde deelnemers ontvangen 2 toegangskaartjes en 1 parkeerkaart. Aangeschafte kaarten worden niet terugbetaald. Als je je al hebt aangemeld voor de algemene oproep, hoef je niet opnieuw aan te melden.