fbpx

Aftellen naar Horse Event Superstars:

Horse Event Superstars

Op zondag 4 februari 2024 stonden de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van de tweede editie van Horse Event Superstars! In de sfeervolle piste schitterden tientallen topruiters in een vol showprogramma. ‘The best of Horse Event’ betrad de imposante piste waarbij sport werd afgewisseld met adembenemende shows. Net als bij het vertrouwde Horse Event werden vele facetten van de paardenwereld belicht, van dressuursport, vrijheidsdressuur tot eventing.

Horse Event Superstars

Op zondag 4 februari 2024 stonden de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van de tweede editie van Horse Event Superstars! In de sfeervolle piste schitterden tientallen topruiters in een vol showprogramma. ‘The best of Horse Event’ betrad de imposante piste waarbij sport werd afgewisseld met adembenemende shows. Net als bij het vertrouwde Horse Event werden vele facetten van de paardenwereld belicht, van dressuursport, vrijheidsdressuur tot eventing. 

TICKETVERKOOP:

*LET OP! Op alle tickets geldt zolang de voorraad strekt. Er is beperkte beschikbaarheid, dus op = op. Prijs excl. ticket- en servicekosten.

TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar op basis van vaste zitplaatsen, welke je kunt selecteren bij het bestellen van jouw tickets.

 

Genoemde ticketprijzen zijn excl. ticketkosten

*LET OP! Op alle tickets geldt zolang de voorraad strekt. Er is beperkte beschikbaarheid, dus op = op. Prijzen zijn excl. ticket- en servicekosten. 

SFEERIMPRESSIE 2024

SHOW NAMEN 2024:

Britt Dekker

Britt Dekker behoeft geen nadere introductie. Dankzij haar deelname aan vele Tv-programma’s is ze uitgegroeid tot een van Nederlands grootste mediapersoonlijkheden, maar bovenal blijft ze natuurlijk die enthousiaste paardenmeid. Al vanaf ze kon lopen rijdt Britt paard, en haar razend populaire YouTube kanaal PaardenPraatTV wordt gevolgd door maar liefst 240.000 abonnees. Met haar prachtige schimmelhengst George schittert ze in de bioscoopfilms ‘Whitestar’ en ‘Silverstar’, en ook haar zwarte parel ‘Johnny’ scoort qua looks ook een 10+!

Jesse Drent

Jesse Drent is al van jongs af aan actief in de paarden. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen trainingsmethode ontwikkeld, waarbij positiviteit en duidelijkheid centraal staan. Jesse is ervan overtuigd dat hij zich aan moet passen aan de paarden en niet andersom. Met Jesse's positieve benadering leert hij paarden alles op het gebied van vrijheidsdressuur, Grand-Prix oefeningen en bitloos paardrijden. Ook heeft Jesse een eigen YouTube kanaal en is hij onderdeel van het hippische platform HorseWorld TV. Op Superstars is hij te zien met een nieuwe show!

Laury Tisseur

Laury Tisseur werd geboren in het zuiden van Frankrijk en is gezegend met een groot talent en liefde voor paarden. Hij maakte op jonge leeftijd kennis met Magalie Delgado en Frederic Pignon, beide legendes in de paardenwereld. Jaren later volgde hij hen naar de Verenigde Staten om voor duizenden mensen op te treden in het grootste paardentheater van de wereld: Cavalia. Tisseur begon als klassieke dressuurruiter, maar vond zijn weg naar trick riding. Op Superstars laat dé ster van de Hongaarse Post de meest gedurfde manoeuvres zien. Daarnaast verzorgt hij samen Kenzie Dysli voor de allereerste keer een prachtige show samen, een echte primeur voor Superstars!

Renate van Uytert-van Vliet

Renate van Uytert-van Vliet, vrouw van de bekende hengstenhouder Joop van Uytert, wist al meerdere titels op haar naam te schrijven met jonge paarden en inmiddels rijdt ze ook niet onverdienstelijk op subtopniveau in de dressuurring. Samen runnen ze in het midden van Nederland Hengstenstation van Uytert daar zijn ze actief met een eigen KI-station en dressuurstal. Renate is bekend van jonge paardencompetities zoals Pavo Cup, Subli Cup en WK Jonge Dressuurpaarden Zo won ze met Johnny Depp maar liefst twee keer de Subli Competitie en waren ze de Pavo Cup winnaars in 2019 bij de vijfjarigen. In 2022 won ze de Pavo Cup bij vijfjarigen met My Blue Horse Santiano en in 2023 bij de vierjarigen met de getalenteerde Extreme U.S.

Lucifers Slagwerk

De heren van Lucifers Slagwerk hebben een brandende passie voor drums en trommels, waardoor de drumstokjes soms als lucifers in vlam vatten. Altijd figuurlijk, maar soms ook letterlijk.

Kenzie Dysli

Kenzie Dysli is een welbekende Duitse-Spaanse paardentrainster. Ze is gespecialiseerd in vrijheidsdressuur en working equitation, Doma Vaquara en western rijden. Ze houdt van het trainen van paarden, maar tegenwoordig staat ze vooral bekend om haar adembenemende shows waarin haar band met paarden heel duidelijk naar voren komt. In perfecte harmonie, met passie en vol vertrouwen danst Kenzie met haar paarden door de piste. Op Horse Event Superstars maakt ze voor de allereerste keer haar entree met Laury Tisseur in de piste, met acht prachtige paarden.

Kristy Snepvangers

Kristy kreeg op haar negende haar eerste crossles van haar voormalige coach Jan van Beek, en was al snel verkocht. Op haar twaalfde reed ze haar eerste EK eventing bij de pony’s, in 2019 maakte Kristy al vroeg de overstap naar de paarden en wist ze zich direct de selecteren voor het EK Junioren. Naast eventing springt Kristy ook op internationaal niveau, en is ze ontzettend actief op social media. Het filmen van haar eerste internationale wedstrijd is uitgegroeid tot een YouTube kanaal met vele duizenden abonnees.

Rodinde Rutjens

Drievoudig Wereldkampioen tweespan ponymennen én pas 26 jaar oud, de Limburgse Rodinde Rutjens mag zich met recht een groot talent noemen. Rodinde komt uit een echte paardenfamilie waar de paardensport haar met de paplepel ingegoten is, in 2015 reed ze op achttienjarige leeftijd haar eerste wereldkampioenschap. Al diverse malen gaf ze samen met haar vader Riny Rutjens, die ook als een wereldkampioen tweespan werd, leerzame menclinics op Horse Event. Gaat Rodinde er ook met de winst vandoor tijdens de spannende menbattle op Horse Event Superstars?

Fin Jopson

Fakkels en vlammen, en in het midden van dit alles de gewaagde Brit. Fin Jopson is dressuurruiter, paardentrainer en vuurliefhebber. Het is adembenemend hoe hij dit allemaal combineert in één show, met paarden die hem volledig vertrouwen.

Marco Boavista

De Portugese Marco Boavista ontdekte zijn passie voor paarden al op jonge leeftijd. Hij begon zijn carrière op de manege, maar startte al snel met het rijden van wedstrijden. In 2009 werd Marco Nationaal Kampioen Working Equitation en winnaar van de Portugese Cup op Young Riders niveau. In de dressuur is hij tot op PSG-niveau uitgekomen, maar Working Equitation is altijd centraal blijven staan. In 2018 startte hij zijn eigen bedrijf in Nederland, samen met vriendin Hester Bischot.

Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht heeft een stem als geenander, waarvan we op Horse Event Youth al konden genieten toen ze Britt Dekker muzikaal begeleidde. De geboren en getogen Amsterdamse blies tijdens het negende seizoen van The voice of Holland iedereen omver met haar ‘blind audition’ en behaalde een derde plaats in de finale. Met haar unieke stemgeluid en haar vermogen om emotie en kracht in haar nummers te leggen, heeft Patricia zich bewezen als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland. Patricia is ready to rise up! Jij ook?

Bianca Schoenmakers

In de springsport stond Bianca Schoenmakers bekend als de barrage-koningin, omdat ze bijna niet te verslaan was. Momenteel doorkruist ze heel Nederland om paarden te trainen en les te geven. Daarnaast kennen velen Bianca van haar Facebook en Instagram kanalen, waar ze fanatiek post. In al haar berichten ligt de nadruk op plezier maken, want Bianca vindt het belangrijk dat mensen niet vergeten dat ze paardrijden voor hun plezier. Op Horse Event Superstars neemt ze het op tegen o.a. Wesley Mulder in een spannende springbattle.

Carmen Coronel

De 17-jarige Carmen Coronel begon als vierjarig meisje met paardrijden en het is nog altijd haar favoriete hobby. In 2015 raakte Carmen besmet met het working equitation-virus, de band met je paard maakt deze sport speciaal voor haar. Guito do Penedo, een 13-jarige Lusitano, is Carmen haar beste maatje. Ze rijden ZZ-licht dressuur ze vertegenwoordigden Nederland op het WK Working Equitation in Portugal afgelopen jaar. Naast Guito is ze actief met haar tweede paard Tango op M2 niveau.

Dexter Biersteker

Van alle markten thuis, dat is Dexter Biersteker. Van dressuur, eventing tot het mennen, hij doet het allemaal. En succesvol ook! Hij is geboren en getogen in Wassenaar en inmiddels heeft hij daar zijn eigen thuisbasis. Met zijn tweespan pony's rijdt hij al enkele jaren succesvol en mocht hij meerdere Nederlandse titels op zijn naam schrijven. Gaat Dexter er met de winst vandoor tijdens de spannende menbattle op Horse Event Superstars?

DJ Superstar

DJ Superstar wist afgelopen jaar het enthousiaste paardenpubliek met groot gemak op de banken te krijgen, in 2024 gaat hij deze uitdaging graag weer aan. Met zijn opzwepende muziek had hij de bezoekers al snel op zijn hand, we zijn benieuwd naar zijn muzikale verassingen voor deze editie!

Wesley Mulder

Wesley Mulder is gespecialiseerd in het opleiden en uitbrengen van talentvolle springpaarden op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast geeft Wesley instructie aan ruiters die hun (spring)paard op een bewuste manier willen trainen, waarbij de juiste motivatie belangrijker is dan talent en niveau. Vanuit zijn ervaring in het opleiden en uitbrengen van talentvolle springpaarden heeft Wesley een goed oog ontwikkeld voor het herkennen van talenten en mogelijkheden in een paard. Op Horse Event Superstars neemt hij het op tegen o.a. Bianca Schoenmakers in een spannende springbattle.

Stalhouderij Vijfheerenlanden

Stalhouderij Vijfheerenlanden bezit over veel opvallende koetsen, die voor allerlei bijzondere gelegenheden gebruikt worden. Het meest bijzonder zijn de drie prachtige bolkoetsen die ze in hun stal hebben staan, die ook wel bekend staan als de ‘assepoester koets’.

Hester Bischot

Hester Bischot runt samen met Marco Boavista Stal Vreedenburgh. Hester is actief met Iberische paarden in de dressuursport én rijdt fanatiek working equitation.

Joris Wouda

Joris was al vroeg verkocht aan de mensport. Op zijn zevende begon hij met twee shetlanders, wat uitgegroeid is naar een vierspan Welsh pony’s. In 2022 werd hij Nederlands Kampioen in de klasse M, en vanaf dit jaar is hij ook actief in de internationale wedstrijdring.

Eline Geurs

Eline is een ontzettend veelzijdige paardensporter. Ze ment in dressuur, vaardigheid en samengesteld. Daarnaast rijdt ze onder het zadel met haar pony bij de paarden waarmee ze uitkomt in zowel de dressuur-, spring- als eventingsport. Haar geheim voor het rijden van een snelle menvaardigheid is het goed plannen van de lijnen. Dit gaat ze ook doen op Horse Event Superstars waar ze uiteraard voor de winst gaat!

De Jong Stables

De Jong Stables, gerund door Susanne en David de Jong, is een kleine onderneming met als doel hun passie te delen met hun gasten. Naast trouwerijen kunt u bij hen terecht voor een prachtige rondrit in de natuur, een koetsrit voor een verjaardag van een dierbare, een jubileum, een communie, een bijzonder huwelijksaanzoek, een fotoshoot met paard en wagen of een koetsrit voor iedere denkbare bijzondere gelegenheid.

Stalhouderij 't Vossenspan

Bij Stalhouderij ’t Vossenspan draait alles om paarden en vervoer. Met hun koetsen en paarden geven zij een extra bijzonder tintje aan trouwdagen, evenementen, feesten en andere gelegenheden. Zij nemen een prachtige Glasdauer mee naar Horse Event Superstars, een koets met een koninklijke uitstraling, een roomwitte lak en een gecapitonneerde bekleding.

De Sprookjeskoets

De Sprookjeskoets verzorgt vervoer in prachtige authentieke ponykoetsen. De koetsen van De Sprookjeskoets worden bespannen met twee of vier Welsh pony's met een stokmaat van ongeveer 1.25m. De koetsiers dragen nette bijpassende livreien.

De Koetserij Haasnoot

Al sinds 1969 is ‘De Koetserij’ professioneel in Nederland en daar buiten actief. In de loop der jaren is een imposante collectie van koetsen, arrensleeën, tuigen, kleding en accessoires verzameld. Dit alles in perfecte staat. Natuurlijk mogen de statige Friesche paarden niet vergeten worden. De parels uit het Noorden. Zij hebben al diverse keren vervoer voor het Koninklijk Huis mogen verzorgen en ook op het filmdoek zijn de koetsen en paarden van De Koetserij te zien.

PROGRAMMA

De exacte indeling van de show houden we nog even geheim.


Wat we wel kunnen zeggen is:

Deuren open vanaf 09:00u
Ochtendshow van 10:30u tot 12:30u
Middagshow van 15:30u tot 17:30u
Deuren sluiten om 19:00u

Een uur voor aanvang van elke show gaan de tribunes open

 

TICKETS kopen:

SHOW NAMEN 2024:

Britt Dekker

Britt Dekker behoeft geen nadere introductie. Dankzij haar deelname aan vele Tv-programma’s is ze uitgegroeid tot een van Nederlands grootste mediapersoonlijkheden, maar bovenal blijft ze natuurlijk die enthousiaste paardenmeid. Al vanaf ze kon lopen rijdt Britt paard, en haar razend populaire YouTube kanaal PaardenPraatTV wordt gevolgd door maar liefst 240.000 abonnees. Met haar prachtige schimmelhengst George schittert ze in de bioscoopfilms ‘Whitestar’ en ‘Silverstar’, en ook haar zwarte parel ‘Johnny’ scoort qua looks ook een 10+!

Jesse Drent

Jesse Drent is al van jongs af aan actief in de paarden. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen trainingsmethode ontwikkeld, waarbij positiviteit en duidelijkheid centraal staan. Jesse is ervan overtuigd dat hij zich aan moet passen aan de paarden en niet andersom. Met Jesse's positieve benadering leert hij paarden alles op het gebied van vrijheidsdressuur, Grand-Prix oefeningen en bitloos paardrijden. Ook heeft Jesse een eigen YouTube kanaal en is hij onderdeel van het hippische platform HorseWorld TV. Op Superstars is hij te zien met een nieuwe show!

Laury Tisseur

Laury Tisseur werd geboren in het zuiden van Frankrijk en is gezegend met een groot talent en liefde voor paarden. Hij maakte op jonge leeftijd kennis met Magalie Delgado en Frederic Pignon. Jaren later volgde hij hen naar de Verenigde Staten om voor duizenden mensen op te treden in het grootste paardentheater van de wereld: Cavalia. Op Superstars laat dé ster van de Hongaarse Post de meest gedurfde manoeuvres zien. Daarnaast verzorgt hij samen met Kenzie Dysli voor de allereerste keer een prachtige show samen, een echte primeur voor Superstars!

Renate van Uytert-van Vliet

Renate van Uytert-van Vliet, vrouw van de bekende hengstenhouder Joop van Uytert, wist al meerdere titels op haar naam te schrijven met jonge paarden en inmiddels rijdt ze ook niet onverdienstelijk op subtopniveau in de dressuurring. Samen runnen ze in het midden van Nederland Hengstenstation van Uytert daar zijn ze actief met een eigen KI-station en dressuurstal. Renate is bekend van jonge paardencompetities zoals Pavo Cup, Subli Cup en WK Jonge Dressuurpaarden Zo won ze met Johnny Depp maar liefst twee keer de Subli Competitie en waren ze de Pavo Cup winnaars in 2019 bij de vijfjarigen. In 2022 won ze de Pavo Cup bij vijfjarigen met My Blue Horse Santiano en in 2023 bij de vierjarigen met de getalenteerde Extreme U.S.

Lucifers Slagwerk

De heren van Lucifers Slagwerk hebben een brandende passie voor drums en trommels, waardoor de drumstokjes soms als lucifers in vlam vatten. Altijd figuurlijk, maar soms ook letterlijk.

Kenzie Dysli

Kenzie Dysli is een welbekende Duitse-Spaanse paardentrainster. Ze is gespecialiseerd in vrijheidsdressuur en working equitation, Doma Vaquara en western rijden. Ze houdt van het trainen van paarden, maar tegenwoordig staat ze vooral bekend om haar adembenemende shows waarin haar band met paarden heel duidelijk naar voren komt. Op Horse Event Superstars maakt ze voor de allereerste keer haar entree met Laury Tisseur in de piste, met acht prachtige paarden.

Kristy Snepvangers

Kristy kreeg op haar negende haar eerste crossles van haar voormalige coach Jan van Beek, en was al snel verkocht. Op haar twaalfde reed ze haar eerste EK eventing bij de pony’s, in 2019 maakte Kristy al vroeg de overstap naar de paarden en wist ze zich direct de selecteren voor het EK Junioren. Naast eventing springt Kristy ook op internationaal niveau, en is ze ontzettend actief op social media. Het filmen van haar eerste internationale wedstrijd is uitgegroeid tot een YouTube kanaal met vele duizenden abonnees.

Rodinde Rutjens

Drievoudig Wereldkampioen tweespan ponymennen én pas 26 jaar oud, de Limburgse Rodinde Rutjens mag zich met recht een groot talent noemen. Rodinde komt uit een echte paardenfamilie waar de paardensport haar met de paplepel ingegoten is, in 2015 reed ze op achttienjarige leeftijd haar eerste wereldkampioenschap. Al diverse malen gaf ze samen met haar vader Riny Rutjens, die ook als een wereldkampioen tweespan werd, leerzame menclinics op Horse Event. Gaat Rodinde er ook met de winst vandoor tijdens de spannende menbattle op Horse Event Superstars?

Fin Jopson

Fakkels en vlammen, en in het midden van dit alles de gewaagde Brit. Fin Jopson is dressuurruiter, paardentrainer en vuurliefhebber. Het is adembenemend hoe hij dit allemaal combineert in één show, met paarden die hem volledig vertrouwen.

Marco Boavista

De Portugese Marco Boavista ontdekte zijn passie voor paarden al op jonge leeftijd. Hij begon zijn carrière op de manege, maar startte al snel met het rijden van wedstrijden. In 2009 werd Marco Nationaal Kampioen Working Equitation en winnaar van de Portugese Cup op Young Riders niveau. In de dressuur is hij tot op PSG-niveau uitgekomen, maar Working Equitation is altijd centraal blijven staan. In 2018 startte hij zijn eigen bedrijf in Nederland, samen met vriendin Hester Bischot.

Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht heeft een stem als geenander, waarvan we op Horse Event Youth al konden genieten toen ze Britt Dekker muzikaal begeleidde. De geboren en getogen Amsterdamse blies tijdens het negende seizoen van The voice of Holland iedereen omver met haar ‘blind audition’ en behaalde een derde plaats in de finale. Met haar unieke stemgeluid en haar vermogen om emotie en kracht in haar nummers te leggen, heeft Patricia zich bewezen als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland. Patricia is ready to rise up! Jij ook?

Bianca Schoenmakers

In de springsport stond Bianca Schoenmakers bekend als de barrage-koningin, omdat ze bijna niet te verslaan was. Momenteel doorkruist ze heel Nederland om paarden te trainen en les te geven. Daarnaast kennen velen Bianca van haar Facebook en Instagram kanalen, waar ze fanatiek post. In al haar berichten ligt de nadruk op plezier maken, want Bianca vindt het belangrijk dat mensen niet vergeten dat ze paardrijden voor hun plezier. Op Horse Event Superstars neemt ze het op tegen o.a. Wesley Mulder in in een spannende springbattle.

Carmen Coronel

De 17-jarige Carmen Coronel begon als vierjarig meisje met paardrijden en het is nog altijd haar favoriete hobby. In 2015 raakte Carmen besmet met het working equitation-virus, de band met je paard maakt deze sport speciaal voor haar. Guito do Penedo, een 13-jarige Lusitano, is Carmen haar beste maatje. Ze rijden ZZ-licht dressuur ze vertegenwoordigden Nederland op het WK Working Equitation in Portugal afgelopen jaar. Naast Guito is ze actief met haar tweede paard Tango op M2 niveau.

Dexter Biersteker

Van alle markten thuis, dat is Dexter Biersteker. Van dressuur, eventing tot het mennen, hij doet het allemaal. En succesvol ook! Hij is geboren en getogen in Wassenaar en inmiddels heeft hij daar zijn eigen thuisbasis. Met zijn tweespan pony's rijdt hij al enkele jaren succesvol en mocht hij meerdere Nederlandse titels op zijn naam schrijven. Gaat Dexter er met de winst vandoor tijdens de spannende menbattle op Horse Event Superstars?

DJ Superstar

DJ Superstar wist afgelopen jaar het enthousiaste paardenpubliek met groot gemak op de banken te krijgen, in 2024 gaat hij deze uitdaging graag weer aan. Met zijn opzwepende muziek had hij de bezoekers al snel op zijn hand, we zijn benieuwd naar zijn muzikale verassingen voor deze editie!

Hester Bischot

Hester Bischot runt samen met Marco Boavista Stal Vreedenburgh. Hester is actief met Iberische paarden in de dressuursport én rijdt fanatiek working equitation.

Wesley Mulder

Wesley Mulder is gespecialiseerd in het opleiden en uitbrengen van talentvolle springpaarden op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast geeft Wesley instructie aan ruiters die hun (spring)paard op een bewuste manier willen trainen, waarbij de juiste motivatie belangrijker is dan talent en niveau. Op Horse Event Superstars neemt hij het op tegen o.a. Bianca Schoenmakers in een spannende springbattle.

Stalhouderij Vijfheerenlanden

Stalhouderij Vijfheerenlanden bezit over veel opvallende koetsen, die voor allerlei bijzondere gelegenheden gebruikt worden. Het meest bijzonder zijn de drie prachtige bolkoetsen die ze in hun stal hebben staan, die ook wel bekend staan als de ‘assepoester koets’.

Joris Wouda

Joris was al vroeg verkocht aan de mensport. Op zijn zevende begon hij met twee shetlanders, wat uitgegroeid is naar een vierspan Welsh pony’s. In 2022 werd hij Nederlands Kampioen in de klasse M, en vanaf dit jaar is hij ook actief in de internationale wedstrijdring.

Eline Geurs

Eline is een ontzettend veelzijdige paardensporter. Ze ment in dressuur, vaardigheid en samengesteld. Daarnaast rijdt ze onder het zadel met haar pony bij de paarden waarmee ze uitkomt in zowel de dressuur-, spring- als eventingsport. Haar geheim voor het rijden van een snelle menvaardigheid is het goed plannen van de lijnen. Dit gaat ze ook doen op Horse Event Superstars waar ze uiteraard voor de winst gaat!

De Jong Stables

De Jong Stables, gerund door Susanne en David de Jong, is een kleine onderneming met als doel hun passie te delen met hun gasten. Naast trouwerijen kunt u bij hen terecht voor een prachtige rondrit in de natuur, een koetsrit voor een verjaardag van een dierbare, een jubileum, een communie, een bijzonder huwelijksaanzoek, een fotoshoot met paard en wagen of een koetsrit voor iedere denkbare bijzondere gelegenheid.

De Sprookjeskoets

De Sprookjeskoets verzorgt vervoer in prachtige authentieke ponykoetsen. De koetsen van De Sprookjeskoets worden bespannen met twee of vier Welsh pony's met een stokmaat van ongeveer 1.25m. De koetsiers dragen nette bijpassende livreien.

Stalhouderij 't Vossenspan

Bij Stalhouderij ’t Vossenspan draait alles om paarden en vervoer. Met hun koetsen en paarden geven zij een extra bijzonder tintje aan trouwdagen, evenementen, feesten en andere gelegenheden. Zij nemen een prachtige Glasdauer mee naar Horse Event Superstars, een koets met een koninklijke uitstraling, een roomwitte lak en een gecapitonneerde bekleding

De Koetserij Haasnoot

Al sinds 1969 is ‘De Koetserij’ professioneel in Nederland en daar buiten actief. In de loop der jaren is een imposante collectie van koetsen, arrensleeën, tuigen, kleding en accessoires verzameld. Dit alles in perfecte staat. Natuurlijk mogen de statige Friesche paarden niet vergeten worden. De parels uit het Noorden. Zij hebben al diverse keren vervoer voor het Koninklijk Huis mogen verzorgen en ook op het filmdoek zijn de koetsen en paarden van De Koetserij te zien.

PROMODORP

Op Horse Event Superstars vind je dit jaar een gezellig kleinschalig promodorp waar je voor of na afloop van de show heerlijk kunt shoppen. Hieronder vind je de stands die te vinden waren op Horse Event Superstars 2024.

Penny

All About Kristy - Kristy's fanshop

Crafty Ponies - paardenknuffels & accessoires

PaardenpraatTV

Duo Protection

House of Heathbrands

Martha Hoeve Texel

Food4animals

Bling Your Horse

Uitgeverij Ridaire

Bestfit zadelmakerij/Vivary zadels

Equismart

Versier je Dier!

Nuri.nu

Butternut Box

More for Horses - Blits Kids

Ruiterstad

Manege Klein Oever

PROGRAMMA

De exacte indeling van de show houden we nog even geheim.


Wat we wel kunnen zeggen is:

Deuren open vanaf 09:00u
Ochtendshow van 10:30u tot 12:30u
Middagshow van 15:30u tot 17:30u
Deuren sluiten om 19:00u

Een uur voor aanvang van elke show gaan de tribunes open

VIP ARRANGEMENT

Het is mogelijk om losse VIP tickets of een logetafel voor 6 personen te boeken voor Horse Event Superstars.

Het volgende is inbegrepen bij een VIP arrangement:

*Per bestelling van losse VIP kaarten 1 parkeerkaart en per VIP Logetafel 2 parkeerkaarten inbegrepen (deze ontvang je later per mail van ons)
**We verloten onder alle VIP kaarten een meet&greet met Britt Dekker. Na afloop van de show is er een kennismaking, fotomoment en je ontvangt een gesigneerde poster. Deze meet&greet is inmiddels verloot.

OCHTENDSHOW

LOS VIP TICKET

€82,50

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

*Let op! Een logetafel biedt plaats voor 6 personen. Bij aanschaf van een losse VIP ticket(s) kan het dus voorkomen dat je met andere mensen aan een logetafel zit.

OCHTENDSHOW

LOGETAFEL

voor 6 personen

€450,-

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

MIDDAGSHOW

LOS VIP TICKET

€82,50

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

*Let op! Een logetafel biedt plaats voor 6 personen. Bij aanschaf van een losse VIP ticket(s) kan het dus voorkomen dat je met andere mensen aan een logetafel zit.

MIDDAGSHOW

LOGETAFEL

voor 6 personen

€450,-

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

VIP ARRANGEMENT

Het volgende is inbegrepen bij een VIP arrangement:

*Per bestelling van losse VIP kaarten 1 parkeerkaart en per VIP Logetafel 2 parkeerkaarten inbegrepen (deze ontvang je later per mail van ons)

*Let op! Een logetafel biedt plaats voor 6 personen. Bij aanschaf van een losse VIP ticket(s) kan het dus voorkomen dat je met andere mensen aan een logetafel zit.

**We verloten onder alle VIP-kaart bestellers een meet&greet met Britt Dekker. Na afloop van de show is er een kennismaking, fotomoment en je ontvangt een gesigneerde poster. Let op: deze meet&greet is inmiddels verloot.

OCHTENDSHOW

Los VIP ticket

€82,50

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

OCHTENDSHOW

LOGETAFEL

VOOR 6 PERSONEN

€450,-

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

MIDDAGSHOW

LOS VIP TICKET

€82,50

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

*Let op! Een logetafel biedt plaats voor 6 personen. Bij aanschaf van een losse VIP ticket(s) kan het dus voorkomen dat je met andere mensen aan een logetafel zit.

MIDDAGSHOW

LOGETAFEL

voor 6 personen

€450,-

*Let op! Beperkte beschikbaarheid

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over Horse Event Superstars

met belangrijke informatie, het programma, tickets en nog veel meer!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over Horse Event Superstars met belangrijke informatie, het programma, tickets en nog veel meer!

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

CONTACT

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met de organisatie. 

CONTACT

Heb je vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op met de organisatie.