fbpx

Rij mee op Horse Event 2021. Deelnemers gezocht!

Wil jij graag met jouw paard of pony rijden op Horse Event én daarbij les krijgen van echte professionals? Verschillende clinicgevers zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige deelnemers voor hun clinic. Omdat elke clinicgever de focus heeft op een bepaald thema, zijn er per clinicgever eisen waar je aan moet voldoen. Deze, samen met het thema van de clinicgever, vindt je hieronder.

 

Opgeven als deelnemer voor een van deze clinics kan middels een mail naar info@horse-event.nl. Vermeld bij je aanmelding de volgende gegevens:

  • Welke clinic
  • Naam ruiter
  • Leeftijd ruiter
  • Paard of pony
  • Niveau van de combinatie
  • Een foto van jullie als combinatie
  • Eventueel aanvullende informatie over jullie ‘probleem’ (afhankelijk van welke clinic)

Nelleke Deen – Centred Riding

Voor de Centred Riding clinic van Nelleke Deen zoeken we 2 ruiters voor zaterdag 18 september én 2 ruiters voor zondag 19 september. De ruiters dienen 16 jaar of ouder te zijn en dienen geen tot weinig ervaring te hebben met centered riding. Het niveau van de combinaties maakt niet uit.

 

 

Monya Spijkhoven – Paardrijden zonder angst, onzekerheid en spanning

Voor de clinic rijden zonder angst, onzekerheid of spanning van Monya Spijkhoven van de Gelukkige Ruiter Academie, zoek we combinaties die dolgraag onder begeleiding willen leren een weerbare ruiter te worden. Een ruiter zonder de “what ifs”, zonder de klem om de keel, zonder hartkloppingen of belemmerende gedachten. Geschikte kandidaten ervaren wel eens angst of voelen zich onzeker tijdens het rijden, zijn bang om controle te verliezen, of rijden zelfs helemaal niet meer vanwege een val of ongeluk. Bij Monya ben je in goede handen: enkele weken voorafgaand HE spreek je haar alvast online en ga je met haar samen een plan maken. Daarna loodst zij je met humor en kennis door de clinic heen en krijg je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Wil jij weer meer genieten? Geef je dan snel op!

Monya heeft ruimte voor 2 ruiters op zaterdag 18 september en 2 ruiters op zondag 19 september.

 

Edwin Hoogenraat – Tempocontrole in het parcours

Springruiters gezocht! Voor de clinic van Edwin Hoogenraat op zaterdag 18 september zijn we op zoek naar 2 fanatieke springruiters die op L/M niveau rijden. Tijdens de clinic leer je het tempo van jouw paard of pony beter te beheersen tussen de hindernissen in.

 

Lammert Lasseur – Hoe leer ik mijn paard springen?

Ben jij een dressuurruiter die voor de afwisseling wel eens een sprongetje zou willen maken, maar heb je geen idee hoe je hier mee begint? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de clinic van Lammert Lasseur. Op zaterdag 18 september gaat Lammert 2 dressuurruiters mee nemen in de wereld van het springen, waarbij er gefocused wordt op de basis: het balkjes draven. Aan het eind van de clinic heb je meerdere tips ontvangen hoe je op een correcte en veilige manier afwisseling kan bieden aan jouw dressuurpaard.

 

Marion Schreuder – Een goede instructeur, waar moet je aan voldoen?

Marion Schreuder © DigiShots

Op zaterdag 18 september geeft Marion Schreuder een clinic, waarbij ze uitlegt waar een goede instructeur aan moet voldoen. Het aanpassen van de manier van training geven aan het niveau van een combinatie en het meenemen van de leeftijd van de ruiter is hierin van belang. Daarom zijn we op zoek naar 3 verschillende dressuurruiters:

  • één ruiter of amazone van rond de 10 jaar oud, die op kindniveau rijdt,
  • één ruiter of amazone van 12 à 13 jaar oud, die op L1 niveau presteert,
  • en één 18-jarige Z-ruiter.

 

Opgeven kan door een mail te sturen inclusief de gevraagde informatie. De clinicgevers bepalen zelf wie van alle aanmeldingen mee mogen rijden. Deze deelnemers krijgen dit zo snel mogelijk te horen. Eind augustus worden de deelnemers bekend gemaakt.