Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Britt Dekker

Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker werd een bekende Nederlander door haar deelname aan programma’s zoals ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’.

Dat Britt naast haar rol als presentatrice, schrijfster en bekende Nederlander een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk.

Op het YouTube kanaal ‘PaardenpraatTV’, uploadt ze elke maandag en woensdag video’s die door duizenden paardenmeisjes en -jongens worden bekeken. Hierin geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt ze evenementen, ontmoet ze mensen uit de paardenwereld en vertelt ze alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

 

 

Britt stelde vorig jaar haar knappe hengst George voor aan het grote publiek op Horse Event tijdens een spectaculaire show. Ook gaf ze samen met haar Paardenpraat- collega Esra de Ruiter een clinic en diverse interviews. Daarnaast liet ze ook aan alle aanwezigen zien hoe ze haar paard George samen met haar trainer Tineke Bartels klaar stoomt voor wedstrijden en meer.

Ook dit jaar zal Britt weer aanwezig zijn op Horse Event waar ze op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september shows, interviews en nog veel meer zal verzorgen.