Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Britt Dekker

Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker werd een bekende Nederlander door haar deelname aan programma’s zoals ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’.

Dat Britt naast haar rol als presentatrice, schrijfster en bekende Nederlander een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk.

Op haar eigen YouTube kanaal ‘PaardenpraatTV’ uploadt ze elke maandag en woensdag video’s die door duizenden paardenmeisjes en -jongens worden bekeken. Hierin geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt ze evenementen, ontmoet ze mensen uit de paardenwereld en vertelt ze alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Britt stelt op vrijdagavond George voor het eerst voor aan het publiek, tijdens een spectaculaire show. Op zaterdag begeleidt Britt haar Paardenpraat-collega Esra tijdens een clinic, en op zondag rijdt Britt zelf nogmaals met George. Dan geeft ze met haar trainer Tineke Bartels in de Sport Piste uitleg over de manier waarop zij trainen om hogerop te komen in de sport.