Bezoekers (4)

Standmogelijkheden

De zeventiende editie van Horse Event stond in het teken van vernieuwing. De verhuizing naar Expo Haarlemmermeer én het totaal vernieuwde concept werden enthousiast ontvangen door de massaal toegestroomde bezoekers. De vier doelgroepen waarop Horse Event zich blijft richten zijn jeugd, recreatie, sport en ondernemers. Een geoptimaliseerde indeling zorgt voor nog meer overzicht en balans tussen deze vier area’s. De Horse Event Ondernemersbeurs wordt verder uitgebreid met stands, congressen, workshops en lezingen.

Combi-korting De Hippische Ondernemer
Academy Bartels heeft het vakblad De Hippische Ondernemer overgenomen, waarmee de Horse Event Ondernemersbeurs extra kracht kan worden bijgezet. Het tweemaandelijkse vakblad, in een oplage van 6.100 exemplaren, legt het accent op de belangen van de hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. In nummer vier verschijnt een uitgebreide vooruitblik op de Horse Event Ondernemersbeurs, in nummer 5 volgt de uitgebreide nabeschouwing. In de bijlage treft u de mediasheet met meer informatie. Vanaf drie 1/2 advertenties in de Hippische Ondernemer in combinatie met een stand op Horse Event ontvangt u 10% korting op beiden.

Download: Mediakaart De Hippische Ondernemer 2019

Wist u dat:

  • De doelgroep van Horse Event veelzijdig is; van paardenliefhebber en recreant tot hippisch ondernemer?
  • Dat 57% van de bezoekers één of meer eigen paard heeft?
  • En dat 37% wedstrijdruiter is en 33% vrijetijdsruiter?

 

Downloads:

Brochure Horse Event 2019

Standhouderinformatie Horse Event 2019

Reserveren

Als sponsor of standhouder bereikt u de Horse Event-doelgroep vanuit een stand in de vorm van pagodetenten, paviljoententen of uniforme standbouw in de hallen. Wij adviseren en assisteren u graag bij de keuze van uw standlocatie en aanvullende zaken. Boek uw standruimte of bespreek met ons de mogelijkheden voor een partnership op maat. Neem contact op met Academy Bartels via 013-5091666 of info@horse-event.nl.