Bezoekers (4)

Standmogelijkheden

Voor de derde keer strijkt Horse Event in 2020 neer op Expo Haarlemmermeer. Dat het evenement na achttien edities nog altijd uitermate populair is onder paardenliefhebbers, bewees de afgelopen editie met een volledig uitverkocht weekend. Sportliefhebbers, recreatieruiters, professionals en jonge paardenliefhebbers kwamen vanuit alle windstreken naar het educatieve paardenevenement.

Door de eind juni aangekondigde verruiming van de Corona-maatregelen kan Horse Event 2020 alsnog plaatsvinden op de vertrouwde locatie van Expo Haarlemmermeer. Het aantal bezoekers per dag zal verlaagd worden, en er wordt extra dag toegevoegd om dit deels te compenseren. Om een gelijkmatige bezoekersspreiding over de week- en weekenddagen te verkrijgen is gekozen voor de herfstvakantie, van 16 tot en met 19 oktober. Het evenement behoudt zijn vertrouwde vorm met vier pistes en het promodorp binnen en buiten.

Combi-korting De Hippische Ondernemer
Academy Bartels, organisator van Horse Event, geeft ook De Hippische Ondernemer uit. Het tweemaandelijkse vakblad legt het accent op de belangen van de hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. Vanaf drie ½ advertenties in De Hippische Ondernemer ontvang je 10% korting op de stand tijdens Horse Event 2020. Bekijk hier de mediasheet.

Wist u dat:

  • De doelgroep van Horse Event veelzijdig is; van paardenliefhebber en recreant tot hippisch ondernemer?
  • Dat 39% van de bezoekers één of meer eigen paard heeft?
  • En dat 40% recreatieruiter is en 20% wedstrijdruiter?

 

Downloads:

Brochure Horse Event 2020

Standhouderinformatie Horse Event 2020

Plattegrond Horse Event 2020

 

Downloads (English):

Brochure Horse Event 2020

Application form Horse Event 2020

Floorplan Horse Event 2020