Bezoekers (4)

Standmogelijkheden

Voor de derde keer strijkt Horse Event in 2020 neer op Expo Haarlemmermeer. Dat het evenement na achttien edities nog altijd uitermate populair is onder paardenliefhebbers, bewees de afgelopen editie met een volledig uitverkocht weekend. Sportliefhebbers, recreatieruiters, professionals en jonge paardenliefhebbers kwamen vanuit alle windstreken naar het educatieve paardenevenement. De negentiende editie van Horse Event is op 18, 19 en 20 september 2020.

Combi-korting De Hippische Ondernemer
Academy Bartels, organisator van Horse Event, geeft ook De Hippische Ondernemer uit. Het tweemaandelijkse vakblad legt het accent op de belangen van de hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. Vanaf drie ½ advertenties in De Hippische Ondernemer ontvang je 10% korting op de stand tijdens Horse Event 2020. Download hier de mediasheet.

Wist u dat:

  • De doelgroep van Horse Event veelzijdig is; van paardenliefhebber en recreant tot hippisch ondernemer?
  • Dat 39% van de bezoekers één of meer eigen paard heeft?
  • En dat 40% recreatieruiter is en 20% wedstrijdruiter?

 

Downloads:

Brochure Horse Event 2020

Standhouderinformatie Horse Event 2020

Plattegrond Horse Event 2020

Reserveren

Als sponsor of standhouder bereikt u de Horse Event-doelgroep vanuit een stand in de vorm van pagodetenten, paviljoententen of uniforme standbouw in de hallen. Wij adviseren en assisteren u graag bij de keuze van uw standlocatie en aanvullende zaken. Boek uw standruimte of bespreek met ons de mogelijkheden voor een partnership op maat. Neem contact op met Academy Bartels via 013-5091666 of info@horse-event.nl.