Standmogelijkheden

Standmogelijkheden

Voor de derde keer strijkt Horse Event in 2021 neer op Expo Haarlemmermeer. Dat het evenement na achttien edities nog altijd uitermate populair is onder paardenliefhebbers, bewees de editie in 2019 met een volledig uitverkocht weekend.

Vanwege dit succes, zet Horse Event een volgende stap door uit te breiden naar twee weekenden. In het eerste weekend (11 en 12 september) komt de nadruk te liggen op de jeugdige paardenliefhebbers en hun ouders, het tweede weekend (18 en 19 september) staat volledig in het teken van de recreatieruiter en (breedte)sporter. Vrijdag 17 september (16.00-23.00 uur) is exclusief gereserveerd voor hippische professionals. Dan vindt De Hippische Ondernemer Dag plaats op het voorste gedeelte van de Expo (Entreeplein, Ondernemersplein en conferentieruimtes).

Door de splitsing naar twee weekenden kan Horse Event de specifieke doelgroepen een kwalitatief hoogwaardiger programma aanbieden, volledig op maat. Voor standhouders is er de mogelijkheid om zowel één als twee weekenden deel te nemen. Een bijkomend voordeel van deze uitbreiding is dat er meer ruimte ontstaat om Horse Event veilig te kunnen organiseren, voor het geval dat er in september nog Corona-restricties gelden.

 

Wist u dat:

  • De doelgroep van Horse Event veelzijdig is; van paardenliefhebber en recreant tot hippisch ondernemer?
  • Dat 60% van de bezoekers één of meer eigen paard heeft?
  • En dat 75% van bezoekers interesse heeft in dressuur? En 53% van de bezoekers in de springsport?

Tarieven en inschrijven

Voor Horse Event 2021 zijn er verschillende stand mogelijkheden. Onder downloads staan alle prijzen weergegeven. De standprijzen zijn gebaseerd op basis van deelname aan beide weekenden. Indien u kiest voor één specifiek weekend ontvangt u 25% korting op de stand tarieven. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Verkoopt u ruitersport artikelen? Lees dan even goed de algemene voorwaarden die onder downloads staan weergegeven. Per stand is 1 productgroep toegestaan. U kunt uw keuze maken in het bestelformulier.

Voor vragen over de standverkoop kunt u contact opnemen met V2 Facility via stands@horse-event.nl of via +31(0)411-724444.

 

Downloads:

Brochure Horse Event 2021
Brochure Horse Event 2021 – English
Plattegrond Horse Event 2021
Standprijzen Horse Event 2021
Standvoorwaarden Horse Event 2021
Reserveringsformulier 2021
Meubilair Horse Event 2021