ZakelijkHospitality

Hospitality

Horse Event biedt de uitgelezen kans om relaties, vrienden, klanten of werknemers uit te nodigen voor een onvergetelijke ervaring. In een stijlvolle en informele ambiance in het VIP-paviljoen kunt u op een eersterangs locatie genieten van het veelzijdige programma in de Sport Piste en Recreatie Piste met een keur aan (inter)nationale toppers. Bovendien heeft u met een VIP kaart ook toegang tot het VIP-deck met uitzicht op de Jeugd Piste (weekend 1) /Instructiepiste (weekend 2).

Het VIP-paviljoen en het VIP-deck zijn dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur. In het VIP-paviljoen worden hapjes, drankjes, lunch en een borrel geserveerd. Bovendien zijn er meet & greets met diverse ruiters, trainers en social influencers. Additioneel zijn er mogelijkheden tot het gebruik van het Auditorium of de Congerszaal voor een besloten bijeenkomst, of een persoonlijk welkom door een van de topruiters, trainers of social influencers.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan hiermee graag aan de slag. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, via email info@horse-event.nl of telefonisch op 013-5091666.