TimLips-A21V3070
Tristan Tucker (2)

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja! Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Mag ik fotograferen op Horse Event?

Foto’s die tijdens Horse Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Wanneer is het programma bekend?

In de aanloop naar Horse Event worden vanaf begin juni wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekendgemaakt. Eind juni vind je op de website het tijdschema van alle demonstraties, shows en clinics.

Kan ik met mijn paard mee doen aan Horse Event?

Voor diverse programmaonderdelen worden specifieke paarden en/of ruiters gevraagd. Houd hiervoor de website en social media-kanalen van Horse Event goed in de gaten, want daar plaatsen we verschillende oproepen en berichten.

Is Horse Event toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event goed toegankelijk. De Horse Event medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes.

Met een mindervaliden parkeerkaart parkeer je nabij de hoofdingang. De route om bij de parkeerplaats te komen wordt vooraf het evenement bekend gemaakt.

Mag mijn hond mee naar Horse Event?

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.