Winner 2015
Winner 2015
Winner 2015

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja! Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen. Voor een standaard locker betaal je € 6,- en voor een grote locker € 9,-.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?

Entreekaarten voor Horse Event 2019 zijn te bestellen via deze website. In de voorverkoop profiteer je van voorverkoopkorting. Entreekaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa.

Dit geldt voor zolang de voorraad strekt. Uitverkocht = uitverkocht. Er is dan ook niets meer aan de kassa verkrijgbaar.

Klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Mag ik fotograferen op Horse Event?

Foto’s die tijdens Horse Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Wanneer is het programma bekend?

In de aanloop naar Horse Event worden vanaf mei 2019 wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekendgemaakt. Medio augustus 2019 vind je het definitieve tijdschema van alle demonstraties, shows en clinics.

Kan ik met mijn paard mee doen aan Horse Event?

Voor diverse programmaonderdelen worden specifieke paarden en/of ruiters gevraagd. Houd hiervoor de website en social media-kanalen van Horse Event goed in de gaten, want daar plaatsen we verschillende oproepen en berichten.

Is Horse Event toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event goed toegankelijk. De Horse Event medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes.

Met een mindervaliden parkeerkaart parkeer je nabij de hoofdingang. De route om bij de parkeerplaats te komen wordt vooraf het evenement bekend gemaakt.

Mag mijn hond mee naar Horse Event?

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.