TimLips-A21V3070
Tristan Tucker (2)

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat gebeurd er met mijn kaartjes nu Horse Event 2021 geannuleerd is?

Als koper heb je het recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken. De exacte nieuwe datums zijn nog niet bekend. Voordat de editie van 2022 openbaar in verkoop gaat. wordt jij als ticketkoper van 2021 al op de hoogte gebracht hoe jij je tickets voor Horse Event 2021 kunt omwisselen voor tickets voor Horse Event 2022.

Een andere optie is om je ticketgeld te reclameren. Wil je gebruikmaken van deze optie, vul dan het contactformulier van Ticketpoint in. Let op! Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk t/m 31 augustus 2021. Je ontvangt de ticketgelden binnen 30 dagen retour op het bij Ticketpoint bekende rekeningnummer.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja! Nabij de hoofdingang van Horse Event is het mogelijk om een locker te huren om bijvoorbeeld je aangekochte spullen in op te bergen.

Mag ik fotograferen op Horse Event?

Foto’s die tijdens Horse Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Wanneer is het programma bekend?

In de aanloop naar Horse Event worden vanaf begin juni wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekendgemaakt. Eind juni vind je op de website het tijdschema van alle demonstraties, shows en clinics.

Kan ik met mijn paard mee doen aan Horse Event?

Voor diverse programmaonderdelen worden specifieke paarden en/of ruiters gevraagd. Houd hiervoor de website en social media-kanalen van Horse Event goed in de gaten, want daar plaatsen we verschillende oproepen en berichten.

Is Horse Event toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event goed toegankelijk. De Horse Event medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes.

Met een mindervaliden parkeerkaart parkeer je nabij de hoofdingang. De route om bij de parkeerplaats te komen wordt vooraf het evenement bekend gemaakt.

Mag mijn hond mee naar Horse Event?

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.