Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

WOW | Werken aan Optimaal paard Welzijn

WOW paardwelzijn

Akasha College organiseert de WOW-Zit Coach post -instructeurs opleiding en ontwikkelt divers onderwijsmateriaal op basis van wetenschappelijke richtlijnen.

WOW staat voor Werken aan Optimaal paard Welzijn
Ons door de ‘International Society for Equitation Science’ (ISES) met de eerste prijs bekroonde ISES WOW project legt op een praktische, toegankelijke manier uit hoe wetenschappers denken dat we duurzaam en welzijnsvriendelijk, op basis van toegepaste wetenschap, met paarden kunnen trainen. Zonder moeilijke woorden, met een scheutje humor en honderd aansprekende illustraties. De poster is GRATIS te downloaden voor iedereen vanaf de site www.paardwelzijn.nl of ga voor de Engelse versie naar www.horsewelfare.com. Akasha College Clinics ‘WOW Welzijn Onder Werktijd’ op vrijdag, zaterdag en zondag!

WOW Zit Coach 2 jarige beroeps opleiding (CRKBO geregistreerd)
Hoe verbeter je meetbaar het welbevinden van het paard? Wat zegt de wetenschap daarover? Waarom draagt kennis van ethologie, biomechanica, leertheorie, bewegingsleer en communicatie bij aan het ontwikkelen van eerlijke arbeidsvoorwaarden voor paarden? In deze opleiding ga je met heldere antwoorden en onderwijstools praktisch aan de slag. Je leert nuttige en niet nuttige of mogelijk zelfs schadelijke technieken van elkaar te onderscheiden. Het werk aan de ruiter is DE sleutel tot het verbeteren van de werkomstandigheden van het paard. Meer info vind je hier.

Contact
Akasha College – WOW | Werken aan Optimaal paard Welzijn
Molenakker 11A
5438 NE Gassel
secretariaat@akasha-college.nl
www.paardwelzijn.nl