Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Wellantcollege

MBO opleidingen niveau 3 en 4 voor paardensport & -houderij en tweetalige opleiding Equine Sports & Management.

Wil jij van je passie je werk maken? Kom dan naar Wellant mbo. In Dordrecht en Houten kan jij kiezen uit de opleidingen Equine Sport & Management (niveau 4, BOL), Bedrijfsleider Paardensport & -houderij (niveau 4, BOL) en Vakbekwaam medewerker Paardensport & -houderij (niveau 3, BOL en BBL).

Equine Sports & Management is de tweetalige, internationale versie van de opleiding Paardensport & -houderij. Deze unieke opleiding is de eerste groene mbo-opleiding die tweetalig wordt aangeboden in Nederland. De opleiding wordt voor een groot deel in het Engels gegeven. Aansluitend bij de lessen in het Engels hebben al je stages een internationaal aspect.

Als Bedrijfsleider Paardensport & -houderij ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg op het Paardensport & -houderijbedrijf. Stalling en vervoer, voeren, gezondheid en welzijn, trainen en lesgeven en de organisatie van een evenement behoren allemaal tot jouw takenpakket.

De Vakbekwaam medewerker Paardensport & -houderij is een zelfstandig medewerker binnen een paardenbedrijf. Je voert en verzorgt de paarden en maakt zelf voer- en verzorgingsschema’s. Je geeft de paarden hun dagelijkse beweging door ze bijvoorbeeld te rijden, te mennen of te longeren.

Contact
Wellant MBO Dordrecht
Chico Mendesring 825
3315 WX Dordrecht
078-6216400
mbo.dordrecht@wellant.nl

Wellant MBO Houten
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377024
houten@wellant.nl
www.wellant.nl/mbo