kittel-verkleind

Van Dun Advies bv

Praktische en duurzame oplossingen voor uw plannen in het landelijk gebied
Heeft u (bouw)plannen? Een milieucontrole gehad? De regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw- en milieukunde is ingewikkeld en erg specifiek. Van Dun Advies adviseert u over de mogelijkheden van uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw vergunningen voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Van Dun Advies heeft alle expertise in huis om uw plannen vorm te geven, uit te werken en te begeleiden.

Nieuwe omgevingswet 2021
Per 1 januari 2021 treedt de nieuwe omgevingswet in werking. Als hippisch ondernemer krijgt ook u te maken met omgevingsbeleid. Bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, milieueisen en nota’s over het gebruik van schuilstallen.

De invoering van de nieuwe wet vraagt, naast kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw en milieu, om steeds meer juridische expertise. De juristen van Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen bieden oplossingen voor uw vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht.

Landelijk gebied
Van Dun Advies is voornamelijk actief in het landelijk gebied. Ze bedient zowel de agrarische sector als de niet-agrarische gebruikers van het buitengebied, zoals burgers, mkb- en recreatieve bedrijven. Binnen de Van Dun Advies groep werken ruim 50 specialisten.

Contact
Van Dun Advies BV – Van Dun Ontwerp & Planologie
www.vandunadvies.nl – www.ontwerp-planologie.nl
info@vandunadvies.nl