kittel-verkleind

TAKT Academy

Takt Academy_Basis_zwart-WEB

TAKT Academy staat voor ons gelijk aan een zuivere en eerlijke manier van trainen, waarbij het welzijn van het paard altijd op nummer 1 staat. Paardrijden is ongelooflijk moeilijk, een mensenleven is meestal te kort om het goed te leren. Daarom zien we het als onze opdracht om de kennis die we in huis hebben zo breed mogelijk te verspreiden.

In de opleiding, workshops, clinics en lezingen staan de principes van de klassieke dressuur en de wetten van de biomechanica centraal. Dat betekent dat we nooit voor de quick-fix gaan, maar werken aan een degelijke basis waar je stap voor stap op verder bouwt. Alles om te zorgen dat je paard steeds beter wordt en geen schade ondervindt van jouw manier van trainen.

Mireille den Hoed runt sinds 2006 samen met haar vrouw Anja Lauterbach de revalidatie-, trainings- en pensionstal Stal Mireille. Ze geeft al jaren privéles, workshops en trainingen. In 2016 kwamen zij op stal in gesprek met Jolien Koole, communicatieadviseur en recreatieruiter. Uit hun gezamenlijke missie is TAKT Academy ontstaan. Het kenniscentrum voor paard en ruiter. De plek waar je een betere ruiter kunt worden.

Contact
TAKT Academy
Langewei 1A
4033 CE Lienden
06-24095482
info@taktacademy.nl
www.taktacademy.nl