Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Stip de Pony

Stip de Pony is het allernieuwste en leukste merk voor ponyfans tussen de 5 en 10 jaar oud.

 

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur (en een lekker hapje). Stip bestaat echt en is op het Horse Event aanwezig. Kom je met hem knuffelen?

 

Stip heeft ook zijn eigen boekenlijn. Met een spannend voorleesavontuur, een ponyhandboek met hele handige tips en de allerleukste DIY-opdrachten en een vriendenboek voor jou en al je ponyvrienden en vriendinnen.

 

Kom ook zeker langs om de allernieuwste en allerfijnste verzorgingsproducten voor je lievelingspony te bekijken. Met een beetje geluk, kom je net langs als Stip verzorgd wordt en kun je de dierverzorger een handje helpen? Of beloon Stip met de allerleukste ponysnoepjes!

 

Ben je nog lang niet uitgeknuffeld? Neem Stip dan als je lievelingsknuffel mee naar huis. Zo hoef je nooit meer zonder je lievelingspony door het leven!

 

Stip: vanaf nu zeker weten je lievelingspony!

Contact Stip de Pony Postbus 146 3360 AC Sliedrecht 0184-417066 www.stipdepony.nl info@vanhoorne.nl

Stip de Pony

Stip de Pony is het allernieuwste en leukste merk voor ponyfans tussen de 5 en 10 jaar oud. Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur (en een lekker hapje). Stip bestaat echt en is op het Horse Event aanwezig. Kom je met hem knuffelen? Stip heeft ook zijn eigen boekenlijn. Met een spannend voorleesavontuur, een ponyhandboek met hele handige tips en de allerleukste DIY-opdrachten en een vriendenboek voor jou en al je ponyvrienden en vriendinnen. Kom ook zeker langs om de allernieuwste en allerfijnste verzorgingsproducten voor je lievelingspony te bekijken. Met een beetje geluk, kom je net langs als Stip verzorgd wordt en kun je de dierverzorger een handje helpen? Of beloon Stip met de allerleukste ponysnoepjes! Ben je nog lang niet uitgeknuffeld? Neem Stip dan als je lievelingsknuffel mee naar huis. Zo hoef je nooit meer zonder je lievelingspony door het leven! Stip: vanaf nu zeker weten je lievelingspony! Beursaanbieding Kun je niet genoeg krijgen van Stip? Kom dan met hem knuffelen op Avonturenboerderij Molenwaard! Koop nu een verzorgingspakket van Stip voor je eigen lievelingspony en ontvang 25% en een tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard!
Contact Stip de Pony Postbus 146 3360 AC Sliedrecht 0184-417066 www.stipdepony.nl info@vanhoorne.nl