kittel-verkleind

SHERPA Mini-loaders

Sherpa_miniloaders_logo_groot

SHERPA mini-loaders heeft sinds de oprichting één duidelijk doel voor ogen; een bijdrage leveren aan de verbetering van arbeidsvriendelijke omstandigheden. Wat zij aanbieden? De ideale stalknecht. SHERPA maakt al een groot verschil op vele maneges over de hele wereld. Een mooi Nederlands product dat zwaar werk gemakkelijker, lichter, sneller en schoner maakt.

Het innovatieve karakter van SHERPA is verankerd in het bedrijfs-DNA. Daar waar het beter kan, wordt het beter gedaan. En daar waar kansen gezien worden voor nieuwe toepassingen, worden oplossingen bedacht. Dit werd erkend door de Bouw- en houtbond met de ‘Eimert Sinoo’ prijs. Een aanmoedigingsprijs voor organisaties die baanbrekende ontwikkelingen doen ter verbetering van de arbeidsomstandigheden.

De SHERPA100 Agri-line is speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector. Op een hippisch bedrijf worden vele zware handwerkzaamheden verricht die tijdrovend zijn en de rug enorm kunnen belasten. De miniloaders van SHERPA kunnen bij al deze zware werkzaamheden uw ideale stalknecht zijn!

Bent u op zoek naar een elektrische miniloader? Dan is de SHERPA100 ECO de juiste keuze. De SHERPA100 ECO produceert bijna geen geluid en zorgt ervoor dat u geen giftige uitstoot heeft in uw manege. Met deze machine kan men geruisloos en schoon stallen uitmesten en voederen.

Contact
SHERPA Mini-loaders
Canadabaan 14
5388 RT Nistelrode
041-2613344
info@sherpaminiloaders.com
www.sherpaminiloaders.com