Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Rofianda Light Solutions

RofiandaAgri_logo

Het verlichten van een hippisch bedrijf vraagt veel kennis over zowel paarden, armaturen als de effecten van licht. Dankzij jarenlange ervaring met verlichting én met paarden beschikt Rofianda over deze kennis. Schaduwen dienen tot een minimum beperkt te worden, dit om schrikreacties te voorkomen. Tevens dient de verlichting gelijkmatig te zijn verdeeld; donkere hoeken of lichtspots zorgen namelijk voor onrust bij paarden.

In de stal zorgt verlichting voor een hoger welzijn; paarden staan rustiger op stal. Tevens kan verlichting een positieve invloed uitoefenen op het beperken van de wintervacht en de vruchtbaarheid van de merries stimuleren.

Naast kennis over paarden weten wij ook heel goed wat licht met mensen doet. Goede verlichting zorgt bijvoorbeeld voor dat u na een avond lesgeven niet vermoeid uit de baan stapt, dat u beter overzicht heeft op de combinaties en dat de veiligheid wordt verhoogd.

Samen met u brengen wij uw verlichtingsvraagstuk in kaart. Naar aanleiding van uw wensen en eisen stellen wij een lichtplan op, zodat wij en u zeker weten dat u het gewenste eindresultaat krijgt.

Benieuwd wat we kunnen doen voor uw locatie? Wij komen graag vrijblijvend langs.

Contact
Rofianda Light Solutions
Herastraat 43-07
5047 TX Tilburg
013-8500964
info@rofianda.nl
www.rofianda.nl