Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Pavo

SPav

Pavo Paardenvoer
Pavo draagt bij aan de gezondheid van jouw paard! Omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van paarden, stelt Pavo hoge eisen aan de producten. Steeds ontwikkeld Pavo als eerste en altijd samen met de paardenhouder nieuwe producten en nieuwe voedingsconcepten afgestemd op de wensen van de paardenhouder. Onderzoeken en vernieuwen is bedrijfscultuur. Alle producten worden uit de best mogelijke grondstoffen samengesteld, de recepten zijn wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk getest.

Sport
Wie regelmatig presteert heeft speciaal daarop afgestemde en volwaardige voeding nodig. Het Pavo Sportassortiment biedt innovatieve producten, ontwikkeld om aan de eisen van sporters te voldoen.

Essentials
De Essentials van Pavo zijn zorgvuldig uitgebalanceerde producten die een perfecte basis vormen voor de dagelijkse verzorging van je paard. Of je nu recreatief rijdt, lichte sport bedrijft of helemaal niet rijdt. Met de Essentials zit je altijd goed.

Fokkerij
De fokkerijvoeders van Pavo zijn gebaseerd op het befaamde ‘Podo-concept’. Pavo investeert continu in wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van voeding op de gezondheid van merries en veulens. Alle concepten zijn samen met fokkers in de praktijk getest.

Supplementen
Soms heeft je paard voedingsbehoeften die je met voer alleen niet kunt afdekken. Daarvoor zijn de Pavo Supplementen bedoeld. Deze supplementen zijn lekker en gezond en helpen je paard in bijzondere situaties.

Contact
Pavo
Hoofdstraat 4
6598 AD Heijen
0485-490700
info@pavo.nl
www.pavo.nl