kittel-verkleind

Nederlands Hippisch Kenniscentrum

NHK_logo_DEF

Het Nederlands Hippisch Kenniscentrum verzamelt kennis en informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom paard, paardensport en de paardensector. Van gezondheid tot verzorging, transport tot huisvesting en ziektes, het komt allemaal aan bod in de online kennisbank.

Het NHK werkt samen met verschillende kennispartners om informatie te verzamelen en te bundelen in verschillende artikelen. De artikelen zijn onderverdeeld in thema’s en daarnaast is het ook gemakkelijk om via de zoekbalk te zoeken.

Alle informatie is met wetenschappelijke bronnen onderbouwd. Deze zijn, indien dit auteursrechtelijk mogelijk is, onder elk artikel te vinden. Daarnaast wordt de informatie door een deskundig team van redactieleden gecontroleerd en up to date gehouden. Vragen kunnen altijd gesteld worden via de e-mail!

Beursaanbieding
Het NHK staat met een stand op het ‘Kennisplein’, waar je alle kennis op kunt doen over paarden en het houden van paarden. Op het kennisplein kun je mee doen aan de ‘KennisTour’. De tour bestaat uit acht verschillende activiteiten die uitgevoerd kunnen worden bij de stands van diverse (zorg)professionals op het Kennisplein. Haal je stempelkaart op bij de NHK-stand, verbeter je paardenkennis & verzamel je stempels. Lever je stempelkaart in bij de NHK-stand én WIN VRIJKAARTEN VOOR HORSE EVENT 2019! Doe jij mee?

Contact
Nederlands Hippisch Kenniscentrum
Bezoekadres: De Beek 125, Ermelo
Postadres: Postbus 3040, 3850 CA Ermelo
info@nhk.nl
nhk.nl