kittel-verkleind

Mijten hét paardenvoer

Mijten_logo_paard

Mijten is sinds 1938 producent van een uitgebreid assortiment kwalitatieve en natuurgeoriënteerde voeders voor paarden, kippen en tal van andere dieren.

We geloven steevast dat de kracht van een paard in zijn voeding schuilt! Daarom ontwikkelen we bij Mijten voer dat zeer nauw aanleunt bij het natuurlijk milieu van een paard. Onze grondstoffen worden met grote nauwkeurigheid geselecteerd en we besteden bijzonder veel aandacht aan de waardevolle afwerking van ieder voer. Alleen zo kunnen we alle natuurlijke voedingselementen maximaal benutten!

Dit, samen met ver doorgedreven onderzoek & ontwikkeling en meer dan 80 jaar ervaring zorgt voor unieke, kwalitatieve muesli’s. Deze muesli’s zijn rijk aan alle nodige voedingselementen, mineralen, vitaminen en sporenelementen. De uitzonderlijk hoge opneembaarheid zorgt voor een minimale belasting van het spijsverteringstelsel van het paard. Verder vermijden we chemische of technische toevoegingen van bewaarmiddelen en geur- of kleurstoffen.

Kortom, Mijten zorgt voor een volledig voer dat alles bevat om ieder paard innerlijk tevreden te maken.

Contact
Mijten paardenvoeders
Staatsbaan 100
B-3460 Bekkevoort
België
0032-13771358
marian@mijten.be of adrihazeleger@outlook.com
www.mijten.be

Hippalgo Body Builder is een supplement dat spieropbouw verbetert, spierpijn na zware training vermindert én zorgt voor een betere stemming bij het paard.

Het is voornamelijk opgebouwd uit rijstzemelen en bevat, naast vitaminen en mineralen,
een hoog gehalte aan vetten. Hierdoor is het een belangrijke en veilige energiebron voor sportpaarden, insulineresistente paarden, paarden die gevoelig zijn voor spierstijfheid, tying up, … .

Een “must” om ieder paard te ondersteunen in zijn ontwikkeling tot volwaardig sportpaard. Het is ook aangeraden voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen.