Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Marstall Premium Paardenvoer

marstall-logo_NL

Marstall is door voortdurende innovatie en persoonlijk advies dé voerpartner.

Marstall biedt voor ieder paard de juiste voeding. In onze gecertificeerde productiebedrijven wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten om zo zeer veelzijdig paardenvoer te produceren.

Marstall heeft het hydrothermisch ontsluiten van zetmeel als pionier van de moderne paardenvoeding meer dan 35 jaar geleden in Europa geïntroduceerd en gedurende de laatste jaren verder geperfectioneerd. Het resultaat hiervan zijn licht verteerbare graanvlokken. De voedingsstoffen kunnen in hoge mate op een efficiënte manier door paarden opgenomen worden. Hydrothermisch ontsloten granen zijn dan ook de basis van de meeste Marstall muesli’s.

Op basis de laatste wetenschappelijke inzichten worden onze producten steeds verder ontwikkeld. Zo hebben wij de laatste jaren als één van de eerste Europese producenten een volledig graanvrije productlijn op de markt gebracht.

Smakelijk en vers
Wij hechten veel belang aan hoogwaardige, verse en locale grondstoffen voor onze voeders. Alleen dergelijke grondstoffen van Premium-kwaliteit worden in onze muesli’s verwerkt. En dat laten paarden zich smaken!

Marstall – voor ieder paard het juiste voer
Alle Marstall-voeders bevatten de kracht, en soorten-rijkdom uit de natuur. In onze gecertificeerde productiebedrijven verwerken we uitsluitend hoogwaardige, op elkaar afgestemde ingrediënten tot gevarieerde, smakelijk voeders.

Contact
Hilkens Diervoeders | Marstall Premium Paardenvoer
Stationsstraat 27
6071 KB Swalmen
0475-403011
info@marstall.nl
www.marstallpaardenkracht.nl