Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

MAIN Energie

MAIN_LOGO_PAYOFF_CMYK

MAIN Energie is de energiepartner voor FNRS leden. Door de samenwerking weten wij precies wat er speelt in de hippische branche. Met onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. U krijgt persoonlijk advies van uw eigen accountmanager op het gebied van uw energiezaken. Wij zijn ons als FNRS-partner bewust van het belang van besparende maatregelen die uw energieverbruik terugdringen.

Met de MAINpoort app krijgt u 24/7 real-time inzicht en grip op uw energieverbruik. U stelt zelf waarden in voor het door u gewenste energieverbruik. Op het moment dat de door u ingestelde waarden worden overschreden, ontvangt u notificaties waardoor u direct actie kunt ondernemen tegen onnodig energieverbruik.

Een andere mogelijkheid om uw manege duurzamer te maken is de MAIN EnergieScan. Uw MAIN-accountmanager komt daarvoor langs en neemt uw pand(en) onder de loep. Samen bekijkt u welke energiebesparende maatregelen voor u interessant en haalbaar zijn. Met de aanbevolen maatregelen voldoet uw pand aan de huidige en toekomstige eisen én voorkomt u de eventuele boetes van de overheid in het kader van de Wet milieubeheer.

Kijk op www.mainenergie.nl of bel 088-0809100 voor meer informatie.

Contact
MAIN Energie
Postbus 1094
1000 BB Amsterdam
088-0809100
sales@mainenergie.nl
www.mainenergie.nl