Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Ifor Williams Trailers

IFOR WILLIAMS TRAILERS_IWT_CHROME_LOGO_2016_PNG

In de herfst van 2018, introduceerde Ifor Williams trailers de verbluffende HBX en HBE paardentrailers, een bekroning voor haar 60 jarig jubileum.

De HBX is een prachtige serie paardentrailers met een opbouw die volledig uit aluminium bestaat en voorzien is van een gestroomlijnd dak. Ze beschikt over een hele reeks innovatieve kenmerken die een uitstekend comfort bieden aan het paard en een opmerkelijk gebruiksgemak en veelzijdigheid voor de gebruiker/eigenaar. Het gestroomlijnde design en het unieke ontwerp met zwevend dak komen samen en bieden verbluffende lijnen, aangevuld met de grote en stijlvolle voorruit. Al deze elementen samen geven de HBX een zeer herkenbaar, uniek en iconisch uiterlijk.

Zoals bij al onze trailers, is de onevenaarbare esthetiek nog maar het begin. Het chassis en de carrosserie zijn ontworpen met oog voor gewicht en soliditeit als voornaamste eigenschappen en bieden zo een veilige en sterke constructie. Nieuwe kenmerken zijn de grote scharnierende klep-deur combinatie aan de achterkant, optionele stijlvolle aluminium diamantvelgen, een GRP gegoten tack-locker (dan vervalt de voorlosser) en als primeur een op maat gemaakte voortent, speciaal ontworpen voor Ifor Williams. Er zijn 3 HBX modellen: de HBX403 (anderhalf paard), de HBX506 en HBX511 (beide 2-paardstrailers).

Ontdek de HBX op Horse Event!

Contact
Ifor Williams Trailers
Nieuwstadstraat 6/01
B-3960 Bree
Belgiƫ
0032-89776076
info@iforwilliams.net
www.iforwilliams.net