kittel-verkleind

Horse & Country TV

Logo HC

Horse & Country TV, dé televisiezender met 24/7 tv-programma’s over paardensport en het leven daar omheen.
Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden zoals de FEI Europese Kampioenschappen, de Global Champions Tour en de World Dressage Masters, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Masterclass-afleveringen zitten boordevol met tips én je leert alles van paardenman Tristan Tucker zijn TRT-methode.

Ook internationale horsemanshiptrainers zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli, Warwick Schiller, Emma Massingale en Annemarie van der Toorn zijn te zien op Horse & Country TV. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Wij zenden onder andere de afleveringen van The Saddle Club uit.

Niet alleen worden de hoogtepunten van de grootste hippische sportevenementen ter wereld uitgezonden, deze evenementen zijn ook regelmatig live te volgen: uniek in Nederland! Waaronder de Grand Prix van het CHIO Aken en de Grand Prix op Spruce Meadows.

Contact
Horse & Country TV
www.horseandcountrytv.nl