Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Go Social Talents

Go Social Talents; Hét toonaangevende hippisch netwerk van social influencers.

In de stand van Go Social zijn er tijdens Horse Event kaartjes te koop voor de tweede editie van de Go Social Party op 11 april in Balkbrug. Koop je tijdens Horse Event je kaartjes, dan krijg je super leuke extraatjes en maak je kans op te gekke prijzen.

EN je mag zeker meedoen aan de Meet & Greet die we tijdens Horse Event geven. Er zijn elke dag verschillende paarden YouTubers en Instagrammers aanwezig in onze stand om een Meet & Greet te geven. De tijden voor de Meet & Greets zijn als volgt:
VRIJDAG            15.00 – 16.00
ZATERDAG        12.30 – 13.30   en     16.30 – 17.30
ZONDAG             11.00 – 12.00   en     16.15 – 17.15

LET OP: er kunnen per M&G maar een aantal kinderen meedoen vanwege de enorme drukte. Wil jij zeker zijn van deelname, kom dan in de ochtend naar onze stand en haal een lootje. Alleen de mensen met een lootje kunnen meedoen aan de M&G.

Of koop een kaartje voor de Party, dan krijg je voorrang in de M&G en ook nog eens leuke extraatjes. Volg ons op Instagram @gosocialtalents en blijf op de hoogte van deze actie.

Beursaanbieding
Koop een kaartje voor de Go Social Party tijdens Horse Event en krijg heel veel leuke extra’s. Onder andere voorrang bij de Meet & Greet in de stand.

Contact
Go Social Talents
0495-524380
info@ehscommunications.nl
www.gosocialmedia.nl