kittel-verkleind

Extensions voor paarden

Extensions voor paarden

Een staart siert het paard!
Het kan gebeuren dat de staart van je paard door verschillende oorzaken te kort is geworden of te dun. Door het inzetten van echte paardenhaar extensions kan de staart weer prachtig opgevuld worden tot een volwaardige staart. De technieken die gebruikt worden zijn d.m.v. vlechtjes en de nieuwste techniek met micro – ringetjes. Ook andere technieken kunnen desgewenst worden toegepast. Het beschadigd het eigen haar niet en de extensions blijven voor langere tijd zitten.

Trots ben ik op de Trens Tail,  een inzetstaart die door mij ontwikkeld is en  te gebruiken is op momenten wanneer jij het nodig acht. Zacht en comfortabel voor het paard en prachtig natuurlijk vallend! Naast de inzetstaart kun je gebruik maken van inzetknotjes voor wedstrijd en/of keuringen. Een handige tijdelijke oplossing voor paarden met een manen probleem…

Maar wil je een mooi en persoonlijk sieraad van de haren van je eigen paard? Dan kun je ook een prachtig emotioneel sieraad laten maken. De sluitingen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Het haar van je paard gebruik ik om in een nader overeen te komen vlechtwerk te verwerken,  daar wordt een mooi aandenken in de vorm van een sieraad van gemaakt.

Contact
Extensions voor paarden
Baandervrouwenlaan 253 A
5282 TP Boxtel
info@extensionsvoorpaarden.nl
www.extensionsvoorpaarden.nl