Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

EWALIA – Kruiden voor paarden en huisdieren

Ewalia_Logo_Niederlaendisch_ohneHGPNG

EWALIA, Puur Natuur
Ewalia presenteert zich op Horse Event 2019 met haar bewezen producten van uitstekende kwaliteit.

Ewalia staat voor natuurlijke producten en heeft zich de gezondheid van dieren, door middel van kruidenproducten tot doel gemaakt. Het assortiment bevat producten voor paarden en huisdieren waarvan de ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd en perfect zijn aangepast aan de verschillende behoeften van de dieren.

De handgemaakte vloeibare kruidenmengsels zijn gebaseerd op traditionele kruidenrecepten, die bewust zijn aangepast aan de speciale, huidige behoeften van de dieren, omdat Ewalia op de hoogte is van de natuurlijke helende kracht van kruiden.

Het leidende principe “Puur Natuur” betekent géén conserveermiddelen en géén toegevoegde suikers in de bekende kruidensappen, maar ook niet in de aanvullende voeder- en verzorgingsproducten die het assortiment compleet maken.

Naast de talrijke bekende producten zoals Ewalia Leber-Niersaft en Ewalia Halswohlsaft is het moderne Oostenrijkse bedrijf op Horse Event vertegenwoordigd met haar bewezen aanvullende voedermiddelen en slimme verzorgingsproducten, die met een  nieuwe productlijn voor huisdieren uitgebreid is.

Het team neemt graag de tijd voor vragen en geeft u uitgebreid advies in onze stand.

  • veel speciale aanbiedingen!
  • geweldige kansspelen!
  • -15 % op alles

Contact
EWALIA KG
Industriestrasse 264
A-8321 St.Margarethen a.d. Raab
Oostenrijk
0043-115930800
www.ewalia.nl