kittel-verkleind

Equilin, veterinair voer en supplementen

Equilin

Equilin is ontstaan uit de liefde voor het paard en de fascinatie voor veterinaire kennis. Equilin ontwikkelt veterinair voer en supplementen die bijdragen aan een beter welzijn voor uw paard.

EquilinBasic
Een gezond (sport)paard begint bij goede voeding. Zonder voldoende goede voedingsstoffen kan de motor niet draaien en ontstaan vroeg of laat (medische) problemen. EquilinBasic vult het tekort aan essentiële voedingsstoffen aan in de veilige doseringen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Daarbij corrigeert het de pH in de darmen.

EquilinImmuno
Speciaal voor paarden en pony’s die behoefte hebben aan extra weerstand is IMMUNO ontwikkeld. De brandnetel zorgt ervoor dat afvalstoffen beter uit het lichaam verwijderd worden. Mariadistel reinigt de lever en werkt leveropbouwend. Organisch gebonden selenium en zink zijn goed opneembaar en essentieel voor een goedwerkend immuunsysteem.

EquilinGrow
Gezond groot groeien van jonge paarden en pony’s kost veel energie. Ook veel goede eiwitten, de juiste fosfor/calcium balans en gehalten en ook koper, selenium en zink zijn zeer essentieel. Daar gaat het vaak mis. Alleen rywvoer (gras, hooi of voordroogsilage) voldoet in de regel niet aan wat jonge dieren nodig hebben voor een gezonde groei.

EquilinBalancer
Speciaal voor paarden die voornamelijk ruwvoer eten is BALANCER ontwikkeld.

Contact
Equilin
Enschedesestraat 2W
7575 AB Oldenzaal
06-24512469
info@equilin.eu
www.equilin.eu