fbpx

Equi-Xcel | Premium Equine Nutrition

Equi-Xcel is ontstaan vanuit passie voor paardenwelzijn. Goede, gezonde voeding is de absolute basis voor een gezond en fit paard. “Maar hij ziet er toch goed uit?” is een veelgehoorde uitspraak. En zolang het goed gaat, gaan eigenaren niet snel op zoek naar hoe het nóg beter kan. Je weet immers niet wat je mist! Er valt echter vaak nog een hoop winst te behalen door het rantsoen precies op de behoefte van uw paard af te stemmen, en ervoor te zorgen dat de gebruikte voeders en supplementen goed op elkaar aansluiten. Daarnaast kan te veel of verkeerde voeding de oorzaak zijn van verschillende aandoeningen en overgewicht.

 

Equi-Xcel beschikt over een ruim assortiment producten, die elk met de grootste zorg zijn samengesteld. Alleen de beste grondstoffen zijn goed genoeg om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Onderscheidend is ons Custom Made concept, waarbij u op basis van uitgebreide analyse, voer en supplementen speciaal voor uw paarden kunt laten samenstellen.

 

Goed voeren hoeft niet ingewikkeld te zijn! Wij doen er alles aan om het u makkelijk te maken. Samen houden wij uw paard gezond en fit, met kwalitatief goede producten, maatwerk en advies.

 

BEURSAANBIEDING

Stapelkorting: 5% bij 1 product, 7,5% bij 2 producten, 10% bij 3 producten of meer.

Uitgezonderd balancers, deze worden indien gewenst gratis thuisbezorgd zodat u tijdens het evenement niet hoeft te tillen.

Contact Equi-Xcel Eleanor Rooseveltlaan 167 1183 CH Amstelveen 06-575 369 50 info@equi-xcel.nl www.equi-xcel.nl