Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Eliane van Schaik Photography – Romantische paardenfotografie paard & mens

Logo_ElianevanSchaik_Finish_Black

Eliane is een professionele paardenfotografe die met passie de band tussen mens en paard op een romantische wijze weet vast te leggen op beeld. Haar foto’s zijn te herkennen aan de donkere romantische sfeer met een mysterieus tintje. Eliane legt de focus tijdens de fotoshoot op het model waardoor ze een hele fijne sfeer creëert en er zo de mooiste momenten en spontane aanrakingen ontstaan tussen mens en paard.
Naast gepassioneerde fotografe is Eliane ook actief als creatieve ondernemer en verzorgt fotoreizen, workshops, meeloopdagen en online cursussen.

Ook is Eliane auteur van het paardenfotografie handboek ” Romantische paardenfotografie”.
In dit boek kom je alles te weten om dat ene speciale moment te creëren en in beeld te pakken. Je krijgt naast de theoretische kennis ook allerlei tips voor het kiezen van je locatie, het aansturen van het model en nog veel meer. Ook kom je in dit boek thema’s tegen rondom het creatief ondernemen als fotograaf. Thema’s zoals personal branding, selfcare, online zichtbaarheid en nog veel meer. Dit boek is geschikt voor iedereen die interesse heeft in fotografie met een voorliefde voor paarden.

Contact
Eliane van Schaik Photography
Pasweg 24
6241 CT Bunde
elianevanschaik@hotmail.com
www.elianevanschaikphotography.com