kittel-verkleind

EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering

EFO Paardenverzekering is een onderlinge paardenverzekeraar. EFO is de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. Als je je paard bij ons verzekerd hebt ben je automatisch lid van onze club. Dit betekent dat je ook inspraak hebt in het beleid van EFO. Wij zijn er voor onze leden en hebben geen winstoogmerk. Als onderlinge paardenverzekeraar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

EFO is op Horse Event te vinden in het Sport-Recreatie gedeelte, achteraan in de hal bij de doorgang naar buiten.

Keuringsactie
Zit jij eraan te denken om een paard te kopen? Dan is het verstandig om het paard eerst te laten keuren voor aankoop. Voor het afsluiten van een verzekering hebben wij soms ook een keuring van jouw paard nodig. Kom langs in onze stand en ontvang een keuringscheque t.w.v. €50,-. Wanneer je jouw paard hebt laten keuren en de verzekering bij ons afsluit dan vergoeden wij €50,- van de keuringskosten tegen inlevering van de cheque!

Beperkte Ziektekostenverzekering
Wij vinden de gezondheid van jouw paard net zo belangrijk als jij, daarom nemen wij de premie van de Beperkte Ziektekostenverzekering voor de rest van het jaar voor onze rekening wanneer je deze verzekering tijdens of binnen 3 weken na Horse Event afsluit.

Snapchat – win een fotoshoot
Kans maken op een fotoshoot met jouw paard bij Judith Kuivenhoven van Judimage? Maak tijdens Horse Event een selfie via Snapchat met het EFO-filter en deel dit op onze Facebookpagina. Vergeet vooral niet om EFO te taggen/vermelden en wie weet win jij deze professionele shoot!

Kijk op onze website voor uitgebreide informatie over onze acties.

Contact
EFO Paardenverzekering
Turfschip 11
8447 DM Heerenveen
0513 – 622 275
info@efo.nl
www.efo.nl