fbpx

EDIX Saddles – Stand nr. 77

Het ontwikkelen van bitloze hoofdstellen en boomloze en flexibele zadels, waarbij het comfort en welzijn van het paard voorop staat, is de specialisatie van EDIX. Een echt Nederlands bedrijf dat met veel passie & liefde aan deze ontwikkeling werkt en waarbij bewust wordt gekozen voor het gebruik van hoogwaardige kwaliteit basismaterialen en prachtige leerkwaliteiten. De verschillende artikellijnen kunnen zowel qua functionaliteit, als qua stijl perfect op elkaar worden afgestemd.

 

Alle EDIX boomloze zadels hebben het unieke vermogen om zich blijvend te kunnen aanpassen aan de altijd veranderende anatomie van je paard. Zadels die veel voorkomende zadelpas problemen niet kennen, iets waar de recreatie ruiter als ook de professionele ruiter vaak tegenaan lopen, lossen de EDIX zadels 99 van de 100 keer moeiteloos op.  Vaak zien we dat er hogere prestaties worden behaald, doordat er met meer gevoel gereden kan worden. Het mooiste resultaat dat we ervaren is, dat paarden zich vrijer (beter) kunnen bewegen en meer ontspanning laten zien.

 

Een boomloos zadel heeft de unieke eigenschap zich te kunnen blijven aanpassen. Opgebouwd door middel van diverse zachte flexibele verschillende lagen van onderscheidende materialen biedt het boomloos zadel, jou en je paard een meer wederzijds gevoel.  Vanuit dat wederzijdse gevoel, ook wel “close contact” genoemd kan een bijna onzichtbare communicatie worden opgebouwd, waar paard en ruiter één worden in beweging en samenzijn.

 

Het eerste weekend brengt EDIX een volledig kids assortiment mee, waar we in het 2e weekend ons meer richten op de recreatie en professionele volwassen ruiter.

 

Tot Horse Event! Team EDIX 🙂

      Contact:  info@edixsaddles.com www.edixsaddles.com