kittel-verkleind

De Paardendrogist

logos_verticaal

De Paardendrogist is sinds 1996 dé gezondheidsspecialist voor paarden in Nederland. Het vertrouwen van vele duizenden klanten in De Paardendrogist is de stimulans om te blijven innoveren met nieuwe producten en het blijven verbeteren van de service. De voedingssupplementen van het huismerk Paardendrogist kenmerken zich door de hoge en zuivere kwaliteit, zichtbare effectiviteit, eerlijke prijzen en natuurlijke betrouwbaarheid. Het gaan tenslotte om jouw paard!

De webshop wordt continue verbeterd om de winkelbeleving te optimaliseren. Duidelijke en uitgebreide productinformatie, snelheid en gebruiksgemak hebben constant de aandacht.

Service staat zeer hoog in het vaandel bij het hele team van De Paardendrogist, zelfs noemen ze dit graag “ouderwetse” service. Uiteraard bieden ze deze service van het eerste contact tot aan het afleveren van de bestelling. Hierdoor bestel je met een gerust hart online!

De Paardendrogist is hier aanwezig met een mooie stand, breng de stand een bezoek voor een eerste kennismaking, een persoonlijk advies.

Uiteraard kun je ook na Horse Event de website www.paardendrogist.nl bezoeken of contact opnemen voor persoonlijk advies, een bestelling of andere vragen. De Paardendrogist staat graag voor je klaar.

Contact:
De Paardendrogist
Exportweg 10
9301 ZV Roden
050-4096996
info@paardendrogist.nl
www.paardendrogist.nl