Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Bokt.nl

Bokt.nl is dé online community voor iedereen met interesse in paarden. Je kunt op het grootste paardenforum ter wereld terecht voor al je vragen over paarden of om je verhalen te delen met mensen die begrijpen waar je het over hebt. Op de nieuwspagina vind je elke dag het nieuws uit alle hoeken van de paardenwereld. Leer meer over paarden met de Bokt Wiki en koop en verkoop op de Bokt Markt.

Op Horse Event staat het vernieuwde Bokt Meetingpoint. Hier kan je gezellig andere Bokkers ontmoeten, teamleden spreken en je kan ook deelnemen aan één van onze workshops.

Programma
De workshops waren de afgelopen jaren erg populair. Dit jaar kunnen jullie in de stand weer aan de slag. Als Bokker kun je aanschuiven om een touwhalster, knotband of dromenvanger te maken. Voorinschrijven is niet nodig, als er plaats is kun je meedoen. Is er geen plaats dan moet je even wachten. Kinderen onder de 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Vrijdag: (mini) touwhalster knopen
Op vrijdag kun je je eigen touwhalster knopen. Wil je er een voor je eigen paard knopen? Meet dan van te voren even de omtrek van de neus op.

Zaterdag: dromenvanger maken
Op zaterdag gaan we dromenvangers maken van een hoefijzer. Hierbij is het mogelijk om zelf een hoefijzer mee te nemen waarmee je de dromenvanger maakt, er zijn ook houten hoefijzers aanwezig als je zelf niets meegenomen hebt.

Zondag: knotband of armband rijgen
Op zondag kun je zelf een knotband of armband rijgen.

Contact
Postbus 2121
5600 CC Eindhoven
webmaster@bokt.nl
support@bokt.nl
www.bokt.nl