Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Bemer

De nieuwe BEMER Horse-Set®

Uit liefde voor het paard.

De BEMER Horse-Set verbetert de microcirculatie, d.w.z. de doorbloeding van de fijnste bloedvaten, bevordert de stofwisseling en de celactiviteit en bijgevolg ontspannings- en genezingsprocessen bij paarden. Ook een optimalisatie van de soepele gang is wetenschappelijk bewezen.

De set omvat een anatomisch gevormde paardendeken, twee beenkappen, een lader en een handige draagtas. Het eenvoudige gebruik en de hoogwaardige kwaliteit maken van de set een betrouwbare begeleider in de stal en op toernooien.

Over BEMER Int. AG

BEMER Int. AG werd in 1998 opgericht en is een internationaal bedrijf in de gezondheidssector. De onderneming met hoofdkantoor in Triesen (Liechtenstein) ontwikkelt technologieën met medisch-technisch certificaat en is uitvinder van de fysische vasculaire therapie BEMER®.

De belangrijkste competentie van de onderneming bestaat uit onderzoek en ontwikkeling van hoogtechnologische oplossingen voor de fysische therapie bij storingen in de microcirculatie. De behandelingsapparatuur werd ontwikkeld voor dagelijks gebruik in een professionele omgeving en privé thuis.

BEMER Int. AG biedt medische apparaten en systemen zowel voor humane geneeskunde als voor dieren.

Contact
Bemer
Austrasse 15
9495 Triesen
Liechtenstein
sales@bemergroup.com
www.bemergroup.com