Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Aon

Aon_Logo_Tagline_CMYK_Red

Aon is een toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Aon Manegebedrijven & Ruitersport is specialist in uw sector. De specialisten van Aon voeren al jarenlang de FNRS Schadeverzekeringsdienst uit.

Wanneer u in het bezit bent van het Ruiterpaspoort via een FNRS-ruitersportcentrum, bent u lid van de KNHS, en sinds 1 oktober 2014 automatisch verzekerd. Alle leden die de paardensport beoefenen kunnen rekenen op de dekking van de collectieve ongevallenverzekering via de KNHS. Het voordeel van een ongevallenverzekering is dat het voor de uitkering niet uitmaakt wie er aansprakelijk is voor de schade.

Aon onderhandelt met verzekeraars en koopt verzekeringen collectief in. Daarom profiteert u altijd van voordelige tarieven en uitstekende voorwaarden. Dreigt u tussen wal en schip te vallen? In voorkomende gevallen bemiddelt Aon tussen verzekeraars en klanten en komt op voor uw belang. Als klant van Aon profiteert u niet alleen van goede producten tegen een scherpe prijs, maar ook van uitstekende dienstverlening, zoals een duidelijke website en een handige digitale polismap.

Wilt u meer weten over over de FNRS verzekeringspolis, dan kunt u contact opnemen met de paardenhelpdesk van Aon. De paardenspecialist is Peter van Gestel. Hij is bereikbaar op (0)88-34 34 687 of peter.van.gestel@aon.nl.

Contact
Aon
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam
010-4488911
www.aon.nl