fbpx

Akasha College | Anne Muller

Akasha’s College zet zich sinds 1995 in voor het duurzaam opleiden van hippische (semi-) professionals.

 

De ‘WOW Zit Coach’ is een pittige 2 jarige opleiding in minimaal 40 dagdelen, voor (semi) professionals die zich willen verdiepen in onder meer de bio-mechanica van de ruiter, effectieve communicatie en gedrag- en trainingsleer (R+, R-, en low stress). Akasha werkt waar mogelijk op basis van wetenschappelijke processen en inzichten. Voor elke student staat er een digitaal pakket aan ‘Lesboeken Paard’ klaar. MBO4/HBO werk- en denkniveau.

 

Het College ontwikkelt (ook voor en met derden) welzijnsbewuste leermiddelen en lesmaterialen. De opleiding Akasha WOW Zit Coach is door het CRKBO, Centraal Register Kort beroeps Onderwijs erkend. Na diplomering kan een WOW Zitcoach zich verzekeren bij Equine Risk voor het lesgeven aan ruiters tot en met het M niveau.

 

Op 16 oktober 2022 (13.00 tot 18.00) organiseren we een Open Infodag voor geïnteresseerden in de WOW Zit Coach opleiding editie 2023/2024 op Akasha Manege Gassel.  Op het programma staan een presentatie, een clinic over leertheorie, en een netwerkmoment. Entree gratis, reserveren noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen welke, op onze stand ‘zolang de voorraad strekt’, te reserveren zijn.

 

Meer weten? Bezoek onze stand of kom naar de SmartMoveS workshop tijdens Horse Event.

 

Interesse? Bel voor een persoonlijk gesprek of intake tijdens kantooruren: Anne Muller 06.153.165.92 of Maaike de Jeu 06.191.55.552