Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Anemone Horse Trucks

Logo Anemone Horse Trucks

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenauto’s uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto’s – geschikt voor het B-rijbewijs – tot grote paardentrucks met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u de auto’s uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoopspecialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenauto.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenauto in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenauto bij Anemone te huren? Anemone Horse Carrier beschikt over grote en kleine paardenauto’s welke u voor korte en lange termijn in Nederland en in het buitenland kunt huren.

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!

Contact
Anemone Horse Trucks
Glashorst 99
3925 BR Scherpenzeel
033-4701828
sales@anemone.nl
www.anemone.nl