fbpx

Aesculap | Grand National | USG

Kommer Biopharm biedt Aesculap en Grand National

 

Sinds 1961 is Kommer Biopharm exclusief distributeur van Aesculap scheermachines en tondeuses in de Benelux. Aesculap levert machines van hoge kwaliteit en zoekt daarbij steeds naar verbetering en vernieuwing. Speciaal voor het scheren van paarden heeft Aesculap de Econom Equipe en de Bonum scheermachine ontworpen. Van de Equipe is de 200V verkrijgbaar, maar ook de snoerloze versie op accu. De Bonum scheermachines zijn snoerloos en in rood en blauw verkrijgbaar. Ook de speciale Durati tondeuse Paard is zeer geschikt voor het modelleren van paarden. Door de brede scheerkop scheert deze tondeuse rustig door de paardenvacht.

 

Bij het Aesculap Servicecentrum van Kommer Biopharm kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw scheermachine of tondeuse en voor het slijpen van uw veemessen en scheerkopjes.

 

Naast Aesculap biedt Kommer Biopharm ook het merk Grand National met een uitgebreid assortiment producten voor paarden en pony’s. Hierbij gaat het om beschermende en verzorgende producten, aanvullende diervoeders en producten voor het onderhoud van lederwaren. Grand National levert producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Denk hierbij o.a. aan speciale shampoos, hoefsmeer en –olie, borstels en knoflooktabletten.

 

BEURSAANBIEDINGEN

Aesculap – Ontvang gratis een luxe Aesculap tas én momentsleutel bij aankoop van een Bonum scheermachine voor paarden.

Grand National:

– Knoflook tabletten 1 kg van €26,50 voor €20,-

– Kleurshampoo vos/bruin en Kleurshampoo zwart, per stuk voor €13,-. Nu 1 voor €9,- en 2 voor €15,-

– Hoofteer spray van €13,95 voor €9,95

Lucky Horse – Magic gel en Shine spray, 1 + 1 gratis.

Contact Kommer Biopharm Handelsweg 28 1851 NX Heiloo 072-5332836 www.kommerbiopharm.nl