Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

Aeres Hogeschool

AERES-HOGESCHOOL-Horizontaal

Combineer je paardenpassie met een hbo-studie
Wil jij een baan op hbo-niveau waarin je je liefde voor paarden kwijt kunt? Kom dan naar Aeres Hogeschool. Wij hebben diverse opleidingen die voor jou interessant kunnen zijn. Wat dacht je van Hippische bedrijfskunde? Of Docent en kennismanager Paardensector?
Hou je van een extra uitdaging, dan is de Engelstalige variant International Equine Business Management echt iets voor jou.

Op twee van onze drie faculteiten – Dronten en Wageningen – kun je terecht voor hippische opleidingen. Beiden met goede voorzieningen voor een veelzijdige studententijd. We bieden opleidingen in voltijd en deeltijd.

Wil je meer weten? Tijdens Horse Event vind je ons op het Onderwijsplein. Kun je niet wachten, check dan alvast onze website www.aereshogeschool.nl/paard

Onze faculteiten
Aeres Hogeschool kent drie faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen. We delen dezelfde visie en missie, maar hebben elk een eigen profiel en identiteit.

Beursaanbieding – Paardenquiz
Weet jij veel van paarden? Kom naar de stand van Aeres Hogeschool op het Onderwijsplein en neem deel aan onze quiz ‘de slimste paardenmens’. Iedere deelnemer maakt kans op een overnachting bij Van der Valk Paardenhotel Cantharel in Apeldoorn!

Contact
Aeres Hogeschool Dronten
De Drieslag 4
8251 JZ Dronten
info.hogeschool.dronten@aeres.nl
www.aereshogeschool.nl/paard

Aeres Hogeschool Wageningen
Mansholtlaan 18
6708 PA Wageningen
info.hogeschool.wageningen@aeres.nl