kittel-verkleind

Aeres Hogeschool

AERES-HOGESCHOOL-Horizontaal

Combineer je paardenpassie met een HBO-studie!
Ben jij op zoek naar een studie waarbij je je passie voor paarden met bedrijfskunde of lesgeven/kennis overdragen kunt combineren? Kies dan voor één van de studies bij Aeres Hogeschool. Bij onze faculteit in Dronten kun je kiezen voor de studie Hippische bedrijfskunde. Tijdens deze hbo-studie krijg je 30% paard gerelateerde vakken en 70% bedrijfskundige vakken, zodat je goed wordt opgeleid om jouw expertise in de hippische sector in te zetten. Doordat je tijdens deze studie (stage)opdrachten voor externe partijen uitvoert, ken jij straks het werkveld binnen de hippische sector als geen ander. Met deze studie kun je in de paardenbranche aan de slag, maar dankzij de brede bedrijfskundige basis ook daarbuiten. Wil je in de internationale sector werken? Dan kun je in het derde en vierde jaar kiezen voor onze internationale Engelstalige variant International Equine Business Management.

Onze faculteit in Wageningen biedt de studie Docent en kennismanager Paardensector aan. In deze studie dompel je jezelf onder in de paardensector, wat paarden voor mensen kunnen betekenen en hoe mensen leren en communiceren. Een goede voorbereiding op een baan als docent, journalist bij een vakblad of trainer/coach/instructeur in de paardensport. Zo draag jij bij aan de professionalisering van de paardensector.

Paardenquiz
Weet jij veel van paarden? Kom naar onze stand op het Onderwijsplein en neem deel aan onze quiz ‘de slimste paardenmens’. Iedere deelnemer maakt kans op een overnachting bij Van der Valk Paardenhotel Cantharel in Apeldoorn!

Contact
Aeres Hogeschool Dronten
088 020 6000
info.hogeschool.dronten@aeres.nl
www.aereshogeschool.nl/dronten

Aeres Hogeschool Wageningen
088 020 6700
info.hogeschool.wageningen@aeres.nl
www.aereshogeschool.nl/wageningen