Header 2019 hoofdafbeelding en kaartverkoop

ABAB Accountants en Adviseurs

SABAB

Een goede strategie helpt u nog beter te ondernemen

Een goede ondernemer heeft alles in zich. Hij is een paardenliefhebber, kan goed met klanten omgaan en heeft grip op zijn bedrijfsvoering. Vaak wordt een ondernemer in beslag genomen door zijn onderneming. Hierdoor is het lastig om voldoende tijd te besteden aan de financiƫle kant van de onderneming.
Het is belangrijk om inzicht te hebben bij beslissingen. Wat betekent een investering voor uw kostprijs? Zijn er subsidiemogelijkheden? Zijn er fiscale voordelen te behalen? En wat houden veranderingen in wet- en regelgeving in? Goede professionele ondersteuning geeft antwoord op uw vragen en biedt ruimte om u te richten op het ondernemerschap.

Branchemonitor
ABAB beschikt over een branchemonitor paardenhouderij. De branchemonitor bevat kengetallen specifiek voor de paardenhouderij.

 

De cijfers worden automatisch en direct berekend vanuit uw financiƫle administratie. Kengetallen, analyses en grafieken van uw bedrijf en de sector worden maandelijks of per kwartaal weergegeven. Het geeft inzicht in de opbrengsten en kosten per bedrijfsactiviteit. ABAB maakt vervolgens bedrijfsvergelijkende cijfers. Dit is een goed hulpmiddel om de winstgevendheid te verbeteren. ABAB is gespecialiseerd in de paardenhouderij en heeft alle kennis in huis om u te informeren over verschillende mogelijkheden.

Contact
ABAB Accountants en Adviseurs
paardenhouderij@abab.nl
www.abab.nl/paardenhouderij