fbpx

Meest veelzijdige Horse Event programma ooit

Het klinkt als een ambitieuze belofte, maar we hebben dit jaar echt het meest veelzijdige programma ooit voor je in petto op Horse Event. Hoe we dat zo zeker weten? Door de splitsing in twee weekenden kunnen we het programma veel beter afstemmen op de doelgroep. Waar jij als doorgewinterde paardenliefhebber voorgaande edities vooral was aangewezen op de Sport Piste en de Recreatie Piste, komen daar nu ook de Instructie Piste en het Kennishuis bij met een educatief programma afgestemd op jouw interesses. Maak je dus maar klaar voor een weekend vol super interessante clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 stands met de laatste innovaties, paardensporttrends en beursaanbiedingen.

 

3 pistes en kennishuis op Horse Event Pro

Het optimaal trainen van je paard, het oplossen van rijtechnische problemen, trainen aan de longeerlijn, het voorkomen van blessures en revalidatie van een sportpaard. Deze en nog veel meer onderwerpen worden behandeld in de INSTRUCTIE PISTE.

 

Als paardensporter kun je je hart ophalen in de SPORT PISTE, waar nationale en internationale topruiters en toptrainers hun visie delen. Grote namen zoals Coby van Baalen, Dinja van Liere, Alizée Froment, Patrick Kittel, Bart Bax en Jack Ansems delen hun expertise tijdens interessante en leerzame clinics.

 

Voor elke discipline binnen de paardensport is er wat te doen op Horse Event. Zo ook voor de recreatieruiter, allrounder, hobbyruiter of degene die graag wat meer te weten willen komen over onderwerpen als trailerladen, houding en zit, paardenfotografie en grondwerk met je paard. In de RECREATIE PISTE vind je een breed scala aan shows en demo’s, zoals bijvoorbeeld van gedragsdeskundige Annemarie van der toorn, paardenfotograaf Eliane van Schaik en stuntman Josh Clemens.

 

Sommige thema’s behoeven net wat meer theoretische uitleg, daarvoor is het KENNISHUIS ingericht tijdens Horse Event Pro. Aan de hand van presentaties en filmpjes worden onderwerpen als huisvestiging, gedrag, voeding, gezondheid en fokkerij behandeld. Stel jouw vragen tijdens lezingen van experts als fokkerij-expert Hans van Tartwijk, flexchair-specialist Saskia Heijkants en wetenschappers Kathelijne Visser en Machteld van Dierendonck.

Partners:

Inschrijven nieuwsbrief

Ben als eerste op de hoogte van alle ins en outs en ontvang exclusieve aanbiedingen